Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-header-1

Wanden Weekend

vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Plan uw bezoek

Vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Wanden Weekend bij Metalura

Tijdens het Wanden Weekend presenteren wij u de verschillende glazen en Steel-ART wanden voor onze 7 unieke tuinkamer modellen. Elke tuinkamer heeft een eigen unieke stijl en is uitgevoerd met luxe opties. Ontdek ook de complete Steel-ART tuinkamer; een tuinkamer waarvan de zij- en schuifwanden volledig bestaan uit steellook aluminium kozijnen.

Bezoek Metalura

Dit najaar meer comfort

Beschut en uit de wind

Met glazen schuifwanden, draai-/vouwwanden, glazen panelen of vaste wanden kunt u uw terrasoverkapping uitbreiden tot een tuinkamer. De wanden houden de warmte binnen en de kou en regen buiten. Op zonnige dagen zet u de wanden gedeeltelijk of helemaal open.

Ontdek meer
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail

Een aangenaam balkon

Behaaglijk uit de wind

Met balkonbeglazing van Metalura kunt u het gehele jaar genieten van uw balkon; onmisbaar en een absolute meerwaarde voor elk appartement. Metalura balkonbeglazing is geschikt voor alle typen balkons en weersomstandigheden.

 

 

Plan uw bezoek
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail02

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Voor elk balkon biedt Metalura een passende oplossing om wind en regen tegen te houden. Van beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing, een glazen windscherm of een complete tuinkamer op uw balkon. Metalura brengt de nazomer bij thuis.

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail03
Privacy Settings