glazen-draaivouwsysteem-kloetinge-hero

Glazen draai-/vouwsysteem Kloetinge

Vraag gratis inspiratieboek aan

Glazen draai-/vouwsysteem Kloetinge

De familie Meeuse koos voor een glazen-/draaivouwsysteem van Metalura omdat deze glazen wanden volledig open kunnen.

Piet Meeuse: “De uitstraling van Metalura is prachtig. De kwaliteit en het design sprak ons erg aan en de mogelijkheid tot maatwerk, dat maakt Metalura een betrouwbaar merk. Dankzij het solide systeem kunnen we nu elke dag gebruik maken van onze ruimte, wat het ook voor weer is.”

Familie Meeuse heeft het Experience Center niet bezocht, ze hebben eigenlijk alleen op de website gekeken. “Daarna hebben we contact gehad met de medewerkers van Metalura, dat verliep zeer professioneel en goed. Ze werken zeer zorgvuldig en zijn erg vriendelijk. We zijn keurig en goed geholpen, we raden Metalura zeker aan.”

Inspiratie uit het Lookbook: Waanzinnig mooie Glazen draai-/vouwsysteem

In ons Lookbook delen we graag de resultaten van onze projecten waar we trots op zijn. Eén van de meest opvallende voorbeelden is het Glazen draai-/vouwsysteem die we hebben geplaatst in Kloetinge. Het Glazen draai-/vouwsysteem is van de hoogste kwaliteit en heeft de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Met een Glazen draai-/vouwsysteem behoudt u geheel zicht op uw tuin en een maximale doorloopruimte. Laat u inspireren door de foto's en ontdek wat er mogelijk is met Metalura.

Ervaringen van tevreden klanten

Bij Metalura hebben we al vele tevreden klanten geholpen met onze Glazen draai-/vouwsystemen. Lees enkele klantverhalen om een idee te krijgen van de kwaliteit en service die wij bieden. Onze klanten zijn enthousiast over de verbetering die Glazen draai-/vouwsystemen hebben gebracht aan hun woongenot.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Glazen draai-/vouwsystemen voor uw specifieke situatie? Bij Metalura bieden we de optie om een thuisafspraak in te plannen met onze ervaren adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van persoonlijk advies op maat. U kunt er ook voor kiezen om ons offerte formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op. Ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw terrasoverkapping kunnen transformeren met onze Glazen draai-/vouwsystemen.

Verkoopadviseur Didier

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Privacy Settings