balkonbeglazing-zoetermeer-metalura-hero

Balkonbeglazing Zoetermeer

Vraag gratis inspiratieboek aan

Balkonbeglazing
Zoetermeer

De familie Plinck heeft opnieuw voor balkonbeglazing van Metalura gekozen en deze laten plaatsen op hun nieuwe balkon. In hun vorige woning hadden ze ook balkonbeglazing van Metalura. De kwaliteit, het advies en het prettige contact met de medewerkers waren de reden om wederom voor het bedrijf uit Alblasserdam te kiezen.

Familie Plinck: “Onze ervaring met Metalura was echt klantgericht en vriendelijk, van het begin tot het eind. De installatie vond plaats in één dag en ze kwamen hun afspraken correct na. Alles is netjes gemonteerd en afval werd opgeruimd. Inmiddels hebben vier andere bewoners ook voor balkonbeglazing van Metalura gekozen. Ze zijn eerst bij ons voor een demonstratie thuis geweest. Onze ervaringen en het resultaat hebben de doorslag gegeven."

"Wij kozen voor Metalura voor geluidsdemping en de wind tegen te gaan. Nu maken we eigenlijk de hele dag gebruik van de balkonbeglazing en zijn blij met het draai-/vouwsysteem”, aldus de familie Plinck.

Inspiratie uit het Lookbook: Waanzinnig mooie balkonbeglazing

Eén van de meest opvallende voorbeelden is de balkonbeglazing die we hebben geplaatst in Zoetermeer. We hebben hier met veel aandacht voor detail en vakmanschap een schitterend resultaat neergezet. De balkonbeglazing transformeert het balkon tot een prachtige, veelzijdige leefruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Laat u ook inspireren door de andere projecten die wij gerealisseerd hebben. In ons Lookbook delen we graag de resultaten van onze projecten waar we trots op zijn.

Ervaringen van tevreden klanten

Bij Metalura hebben we al vele tevreden klanten geholpen met onze balkonbeglazing. Lees enkele klantverhalen om een idee te krijgen van de kwaliteit en service die wij bieden. Onze klanten zijn enthousiast over de verbetering die balkonbeglazing heeft gebracht aan hun woongenot.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van balkonbeglazing voor uw specifieke situatie? Bij Metalura bieden we de optie om een thuisafspraak in te plannen met onze ervaren adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van persoonlijk advies op maat. U kunt er ook voor kiezen om ons offerte formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op. Ons team staat klaar om u te helpen.  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw balkon kunnen transformeren met onze balkonbeglazing.

verkoopadviseur-didier-specials-metalura

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak