solar carport aluminium
metalura-solar-carport-render-header
solar-carport-metalura-header

Houten carport met zonnepanelen

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

Voordelen

Daarom kiest u voor een houten carport met zonnepanelen van Metalura

Bij Metalura zetten we ons in voor duurzame oplossingen binnen het zakelijk segment. Daarom bieden we u een op maat gemaakte houten carport met geïntegreerde zonnepanelen die niet alleen past bij uw zakelijke behoeften, maar ook een milieuvriendelijke keuze vertegenwoordigt. Onze solar carports bieden niet alleen bescherming voor voertuigen, maar ook een bron van groene energie, waardoor u een bewuste keuze maakt.

Afspraak maken

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw balkonbeglazing op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Geluidsreductie

Balkon glas van Metalura beschermt niet alleen tegen wind en regen. Met balkonbeglazing vermindert u ook het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel te reduceren. Daardoor heeft u minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Metalura werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, een duurzame coating en veiligheidsglas van een Nederlandse leverancier. Onze eigen monteurs monteren het balkonglas bij u op locatie. Dat betekent dat u bij Metalura de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit krijgt. We zijn transparant en u weet altijd waar u aan toe bent.

Ruime keuze in RAL-kleuren

De profielen van uw balkonbeglazing zijn beschikbaar in een zeer breed pallet aan RAL-kleuren. Zo kunt u de kleur van uw profielen afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Gehard veiligheidsglas

Balkonbeglazing van Metalura bestaat uit gehard veiligheidsglas, dat zevenmaal sterker is dan normaal glas. Het balkon glas is in verschillende diktes beschikbaar; 8, 10, 12 en 15 mm. Welke dikte mogelijk is, hangt af van uw wensen en de situatie. Met balkon glas kunt u het omgevingsgeluid aanzienlijk reduceren en balkonbeglazing zorgt er ook voor dat u uit uw woning minder warmte verliest, waardoor u op uw energiekosten bespaart. Uw balkon dichtmaken met glas is dus een uitstekende keuze!

Energiebesparend

Houdt u het balkon glas tijdens koude maanden gesloten, dan vermindert u met balkonbeglazing ook uw energieverbruik. U heeft minder last van warmteverlies, waardoor u uw appartement efficiënter verwarmt en bespaart op uw maandelijkse energiekosten.

Veiligheid

Balkon glas biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Met balkonbeglazing is uw balkonruimte volledig afgesloten zonder licht en ruimte te verliezen. Een garantie voor jarenlang plezier op uw balkon.

Isolerend

Balkonbeglazing heeft een isolerende werking. Tochtproblemen en koudeval behoren daardoor tot het verleden. Wanneer u uw balkon helemaal omsluit, verliest u minder warmte door de ruiten van de balkondeur en de ramen die aan het balkon grenzen. Hierdoor bespaart u op uw maandelijkse energiekosten.

Authentiek en functioneel

Onze houten carports hebben een authentieke uitstraling en voegen een natuurlijk element toe aan uw locatie. De geïntegreerde zonnepanelen combineren moderne technologie met deze natuurlijke uitstraling, waardoor u een functionele oplossing krijgt voor parkeervoorzieningen die er ook nog eens elegant uitziet. Doordat de zonnepanelen naadloos verwerkt zijn in de houten carport, bent u verzekerd van een fraai geheel (meer nog dan bij een aluminium carport).

Houten carport met zonnepanelen
bg_beige
Oplaadpunt houten carport met zonnepanelen

De voordelen van een houten carport met zonnepanelen

  • 12 jaar garantie op de panelen
  • 10 jaar garantie op de carport
  • Levering binnen 6 weken
  • Accu-voorbereid
  • Volop uitbreidingsmogelijkheden
  • Gratis bezorging
  • Nederlands kwaliteitsproduct

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft uw houten carport met zonnepanelen en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke mogelijkheden zijn er met een solar carport van Metalura?

Voor het ontwerpen een solar carport biedt Metalura verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren voor de carport en onderconstructie. Om direct optimaal gebruik van uw solar carport te maken, kunt u meteen uw carport uitbreiden en een oplader laten plaatsen. Daarnaast zijn er diverse praktische en luxe extra opties zoals een LED-strip. Mocht u meerdere voertuigen kwijt willen onder de carport kunt u uw carport altijd uitbreiden met een dubbele carport.

Wat zijn de voordelen van een solar carport van Metalura?

Met een solar carport laat u uw gasten hun auto zorgeloos en duurzaam parkeren. U wekt gemakkelijk zonne-energie op. Zoals u bij Metalura gewend bent, garandeert het minimalistische ontwerp een optimaal rendement van de gebruikte materialen. De extreem sterke constructie zorgt voor een maximale opbrengst.

Verder biedt de solar carport van Metalura de auto van uw gasten bescherming tegen alle weersomstandigheden. In de zomer blijft de auto koel, in de wintermaanden hoeven ze niet te krabben en de auto blijft schoon als het regent, waait of sneeuwt.

Kan ik mijn carport geheel naar wens samenstellen?

U kunt uw project geheel naar eigen smaak een kleur geven. De solar carports zijn beschikbaar in alle 240 RAL-kleuren. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw woning of vakantiepark. De onderconstructie is ook leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is de onderbouw ook beschikbaar in massief eikenhout.

Hoeveel kost een solar carport van Metalura?

Om alles volledig naar wens te realiseren, worden alle solar carports op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura komt altijd bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn carport door Metalura gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw carport goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

Hoelang heb ik garantie op de carports van Metalura?

Uw carport wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op de panelen heeft u 12 jaar garantie en op de carport zelf heeft u 10 jaar garantie. Bekijk onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Moet ik een vergunning hebben voor het plaatsen van een carport?

Bij de realisatie van een carport is het zelden nodig om een vergunning aan te vragen. Mocht u hierover twijfels hebben, dan staan onze projectadviseurs voor u klaar. Zij helpen u te bepalen of een vergunning nodig is.

Privacy Settings