Feestelijk Introductie Tuinkamers

Feestelijke Introductie
nieuwe tuinkamers

2, 3, 4 en 6 november

Plan uw bezoek

U bent van harte uitgenodigd

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor de feestelijke introductie van de nieuwe tuinkamers. Ontdek de nieuwe Primis collectie, de Optimum collectie en ons Art Program. Ons huidig Experience Center hebben we uitgebreid met een unieke tuinkamervleugel, waardoor we u het meest diverse en luxe aanbod aluminium tuinkamers van de Benelux kunnen presenteren.

Bezoek Metalura

Buitenervaring

Innovatie en esthetiek

Bij Metalura streven we ernaar om hoogwaardige en stijlvolle buitenruimte-oplossingen te bieden die uw levensstijl verbeteren en uw buitenervaring transformeren. Onze nieuwe collectie is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en esthetiek.

Ontdek meer
Metalura-steel-ART-blok

DUURZAAM

Serre light glas en solardakbedekking

Innovatief en spraakmakend: isolerend glas voor in uw buitenverblijf en solarpanelen als dakbedekking op uw terrasoverkapping of tuinkamer. Duurzaamheid krijgt bij Metalura een nieuwe invulling. Laat u inspireren voor de mogelijkheden in uw buitenverblijf.

Plan uw bezoek
Glazen draai-/vouwsysteem

nieuw

Tuinkamer Moveo Supreme

Laat buiten en binnen samenkomen in de Moveo Supreme, een nieuwe tuinkamer uit de Optimum collectie. Een lamellendak tuinkamer met tot 135° draaibare lamellen. De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor details. Alle elementen vormen een tot in de puntjes uitgewerkt design.

Maak een afspraak
Glazen draai-/vouwsysteem transparant Metalura

Zelf ervaren

Bezoek Metalura

De feestelijke introductiedagen zijn de ideale gelegenheid om onze smaakvolle buitenoplossingen zelf te ervaren en inspiratie op te doen voor uw eigen project. Of u nu op zoek bent naar een elegante terrasoverkapping, een luxueuze tuinkamer of andere buitenoplossingen, zoals een lamellendak.

Bezoek Metalura
Glazen draai-/vouwsysteem transparant Metalura
feestelijke-introductie-tuinkamers-metalura-intro-hero
bg_green

Feestelijke Introductie tuinkamers

Datum: 2, 3, 4 en 6 november
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Experience Center Alblasserdam 

Privacy Settings