Meet de Black Series
26 t/m 28 november

Bij Metalura staan de Black Series in de spotlights van donderdag 26 tot en met 28 november. Ontdek de kracht van Steel-ART Design, mooie zwarte steellook glazen wanden geschikt voor elke situatie. Geniet volop van het buitenleven met de Black Series tuinkamers en terrasoverkappingen.

Maak een afspraak bij u thuis of plan een bezoek aan het Experience Center.

Maak een afspraak!

Tijdelijke actie balkonbeglazing:

Kussen van stoov© twv €89,95 cadeau

Kiest u voor balkonbeglazing van Metalura? Dan krijgt u een warmtekussen van Stoov® twv €89,95 cadeau. Deze actie is geldig van 7 tot en met 30 november. Bezoek de showroom in Alblasserdam op afspraak of plan een bezoek aan huis en ervaar zelf de voordelen van balkonbeglazing.

Maak een afspraak! Plan een bezoek aan huis

Bezoek onze showroom:

En maak kennis met de Black Series van Metalura
van donderdag 26 t/m zaterdag 28 november

De showroom van Metalura is alleen op afspraak geopend. Zo kunt u veilig ons Experience Center bezoeken en is er gegarandeerd een project en verkoopadviseur voor u beschikbaar. Maak nu een afspraak in de showroom of aan huis.

Plan hier uw afspraak

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek