Balkonbeglazing - Metalura
Glazen balkon - Metalura
Balkon afschermen met glas - Metalura
Balkon glaswand - Metalura

Balkon glas

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

Voordelen

Daarom kiest u voor 
balkonbeglazing van Metalura

Het balkon van uw appartement bouwt u eenvoudig uit met op maat gemaakt balkon glas van Metalura. Zo ontstaat een heerlijk buitenruimte. Balkon glas schuift u gemakkelijk open en dicht. U geniet altijd van uw uitzicht. De balkonglas, dat tot de slimme glassystemen van Metalura behoort, is zeer comfortabel in gebruik, zorgen voor een geluidsreductie en hebben een isolerende werking. Balkon glas is gemaakt van veiligheidsglas en bestand tegen windkracht 12.

Afspraak maken

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw balkonbeglazing op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Geluidsreductie

Balkon glas van Metalura beschermt niet alleen tegen wind en regen. Met balkonbeglazing vermindert u ook het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel te reduceren. Daardoor heeft u minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Metalura werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, een duurzame coating en veiligheidsglas van een Nederlandse leverancier. Onze eigen monteurs monteren het balkonglas bij u op locatie. Dat betekent dat u bij Metalura de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit krijgt. We zijn transparant en u weet altijd waar u aan toe bent.

Ruime keuze in RAL-kleuren

De profielen van uw balkonbeglazing zijn beschikbaar in een zeer breed pallet aan RAL-kleuren. Zo kunt u de kleur van uw profielen afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Gehard veiligheidsglas

Balkonbeglazing van Metalura bestaat uit gehard veiligheidsglas, dat zevenmaal sterker is dan normaal glas. Het balkon glas is in verschillende diktes beschikbaar; 8, 10, 12 en 15 mm. Welke dikte mogelijk is, hangt af van uw wensen en de situatie. Met balkon glas kunt u het omgevingsgeluid aanzienlijk reduceren en balkonbeglazing zorgt er ook voor dat u uit uw woning minder warmte verliest, waardoor u op uw energiekosten bespaart. Uw balkon dichtmaken met glas is dus een uitstekende keuze!

Energiebesparend

Houdt u het balkon glas tijdens koude maanden gesloten, dan vermindert u met balkonbeglazing ook uw energieverbruik. U heeft minder last van warmteverlies, waardoor u uw appartement efficiënter verwarmt en bespaart op uw maandelijkse energiekosten.

Veiligheid

Balkon glas biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Met balkonbeglazing is uw balkonruimte volledig afgesloten zonder licht en ruimte te verliezen. Een garantie voor jarenlang plezier op uw balkon.

Isolerend

Balkonbeglazing heeft een isolerende werking. Tochtproblemen en koudeval behoren daardoor tot het verleden. Wanneer u uw balkon helemaal omsluit, verliest u minder warmte door de ruiten van de balkondeur en de ramen die aan het balkon grenzen. Hierdoor bespaart u op uw maandelijkse energiekosten.

balkon glas

Klantverhaal

Op het balkon van dit appartementencomplex de Kaapstander in Medemblik is balkonbeglazing geplaatst. Zie in deze korte impressie hoe deze Metalura klant dit heeft ervaren.

Stap4-werkwijze-balkon-toestemming-vergunning

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Balkon glas

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Balkonbeglazing aan de slag gaan.

balkonbeglazing-yrseke-metalura

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design

B2B

Slimme balkonbeglazing toepassen in nieuwbouwprojecten? Een appartementencomplex of zorgcomplex voorzien van geluidswerende en energiebesparende beglazing die extra comfort oplevert voor de toekomstige bewoners? Metalura denkt graag mee.

Meer informatie

balkon glas
balkon glas

Bezoek ons Experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons Experience center.

Maak een afspraak

verkoopadviseur-didier-specials-metalura

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Oud-Beijerland-Metalura2
#ITEM-FILTER-NAMES#

Genieten van een heerlijk buitengevoel

Leestijd: 4 min.
10 maart 2022
Metalura-kleuren00
#ITEM-FILTER-NAMES#

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Metalura-Balkonbeglazing-vve-1
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonbeglazing en VvE

Leestijd: 5 min.
09 september 2021