Haal het optimale uit uw nieuwe balkonbeglazing! Metalura biedt diverse accessoires aan om het genieten van uw balkonbeglazing compleet te maken.

Bekijk de balkonbeglazing overzichtspagina voor meer informatie.

Terrasverwarmers

In het voor- of naseizoen is het soms net een graadje te koud in de balkonkamer. Een terrasverwarmer biedt dan uitkomst.

Metalura is dealer van Solamagic en levert u terrasverwarmers tegen de scherpste prijzen.

De meest verkochte terrasstraler vindt u op de foto hiernaast. Een prachtige terrasverwarmer die 1400 Watt levert en daarmee circa twaalf vierkante meter verwarmt met infrarood stralingswarmte. Dit model is leverbaar in Wit, Antraciet en Titanium. Deze modellen worden geleverd met een snoer van vijf meter met stekker en ophangbeugel.

Heeft u vragen over terrasverwarming? Bel of mail naar slimmeglassystemen@metalura.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Balkonvloeren

Veel mensen vragen ons of we ook een vloer kunnen leggen in hun balkonkamer. Dit is zeker mogelijk! Wij hebben hiervoor een vaste partner, namelijk de firma Veelzijdig. Zie www.veelzijdig.nu.

U kunt zich rechtstreeks tot deze firma wenden, of het contact via Metalura laten lopen. We werken samen op basis van collegialiteit en niet op basis van prijsafspraken. U betaalt dus nooit teveel, maar deze samenwerking zorgt er wel voor dat de balkonbeglazing wordt aangebracht in overleg met de vloerenspecialist, zodat het een mooi geheel wordt. In de praktijk betekent dit dat we eerst de balkonbeglazing aanbrengen en dat de firma Veelzijdig daarna de vloer legt.

Duurzaam

Als u liever een 100% duurzame kunststof buitenvloer heeft (van het merk Govadeck), dan kan dat ook, afhankelijk van uw voorkeur. Kijk voor meer informatie over deze vloeren op www.terrasexpert.nl.

Heeft u vragen over balkonvloeren? Bel of mail naar slimmeglassystemen@metalura.nl. Wij zijn u graag van dienst!

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek