Terrasoverkapping Moveo Move

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Terrasoverkapping Moveo Move

Een eigentijdse lamellendakoverkapping

Vraag gratis inspiratieboek aan

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Uniek canvasdak met innovatief schaararmsysteem

Een sfeervolle lamellendakoverkapping met een innovatief dak van canvas. Dat kan met terrasoverkapping Moveo Move. Deze lamellendakoverkapping beschikt over een dak met een geavanceerd design. De Moveo Move is uitgerust met de meest innoverende technische kenmerken, zoals het unieke canvasdak met het schaararmsysteem. Daarnaast kunt u deze luxe lamellendakoverkapping uitbreiden met een glazen wandsysteem tot een tuinkamer. De maximale afmeting van de enkele overkapping met 4 staanders is 550 x 715 cm. De Moveo Move kent een bijzonder krachtig waterafvoersysteem.

De lamellendakoverkapping is door zijn veelzijdige toepassing zowel interessant voor huiseigenaren, als ook voor horeca en vakantieverblijven. Laat u inspireren door de Metalura Moveo Move.

Afspraak maken

Gebogen doek

De geometrische aard van het schaararmsysteem is ontwikkeld in herhalende eenheden van 75 cm, daardoor is maatwerk beperkt mogelijk.

Waterproof

Het doek van het vouwdak ligt op de goot van de Moveo Move. Zo wordt vermeden dat druppels terugkeren in de structuur, zelfs bij zware stormen. Om de waterstroom in de goten verder te begeleiden, is een L-vormig rubberprofiel aan het uiteinde van het doek aangebracht.

Waterdicht dak

De inschuifbare pergola Moveo Move is getest op hevige regenval. De resultaten, die bijzonder relevant zijn, laten regenbestendigheidsprestaties zien die aanzienlijk hoger zijn dan die door de norm (EN 13561:2015) worden aangegeven. Deze norm geeft Klasse 2 aan met een waarde van 56 l/u/m2, in feite werden waarden tot 300 l/u/m2 bereikt, wat overeenkomt met ongeveer 11.000 l/u in de maximale afmetingen van het dak.

Schaarsysteem

Het unieke schaararmsysteem minimaliseert de omvang van het doekpakket aanzienlijk wanneer deze volledig opgevouwen is. De afmetingen zijn daardoor tot 40% kleiner ten opzichte van andere systemen. Het doek vouwt naar boven, waardoor de gehele onderliggende ruimte vrij blijft, in tegenstelling tot de Luzia waarbij het doek naar beneden vouwt.

Gebogen goten

De baleinen van de Moveo Move zijn gebogen met een continue radius, dat maakt het systeem sterker en bevordert de afvoer van regenwater.

Verlichting

De dakgoot kunt u uitrusten met een doorlopende ledverlichting langs de gehele binnenomtrek (optioneel), bevestigd op het hoekprofiel van de dakgoot welke, bij gebrek aan verlichting, afgewerkt is met een profiel.

Staanders

De staander kennen een robuuste uitstraling met de klassieke afmetingen van 11 x 11 cm.

Terrasoverkapping Moveo Move

Specificaties en opties

moveo-move-specs-moderne-look-metalura

Moderne look

Een geavanceerd design met de verfijning van minimalistische architectuur.

moveo-move-specs-canvasdak-metalura

Canvasdak

Een uniek schaararmsysteem met aluminium stangen die de buizen van het doek ondersteunen en die zich naar boven vouwen, waardoor de gehele onderliggende ruimte vrij blijft.

moveo-move-specs-veelzijdig-metalura

Veelzijdig

De veelzijdigheid van Moveo Move ziet u terug in de mogelijkheid om afmetingen te bereiken tot 550 x 715 cm op vier staanders.  De Moveo Move is ideaal voor de horeca, vakantieparken en huiseigenaren.

moveo-move-specs-uniek-dak-metalura

Uniek dak

De doorlopende gelamineerde buizen die het zeil ophouden zorgen voor stevigheid en dragen bij aan de afvoer van regenwater.

bg_green

Unieke samenwerking

Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden.

corradi-logo
Tuinkamer-Moveo-Serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer Moveo Hybride Metalura
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

metalura legt uit

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat u op elk moment uw terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt uitbouwen om nog meer van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden?

Stappenplan

In drie stappen maakt u van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer. Dat kan direct bij de plaatsing van uw terrasoverkapping, na een jaar of na een langere periode. Wat u zelf wilt.

Ook een bestaande terrasoverkapping kunt u eenvoudig uitbreiden met één van de verschillende glazen wandsystemen van Metalura.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-1-metalura

Stap 1

Een terrasoverkapping is een aluminium constructie met glas waarmee u een aangename lichte ruimte creëert, vast aan uw woning of vrijstaand in uw tuin.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-2-metalura

Stap 2

Met zijwanden in uw terrasoverkapping heeft u minder hinder van regen en wind en zijn uw meubels beter beschermd tegen de weersinvloeden.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-3-metalura

Stap 3

Met een voorwand kunt u de terrasoverkapping volledig afsluiten. U heeft bij Metalura keuze uit een hoogwaardige glazen schuifwand of het flexibele glazen draai-/vouwsysteem.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-variatie-metalura

Variatie op stap 2 en 3

Geef uw terrasoverkapping een exclusieve uitstraling met Steel-ART. De steellook profielen zijn van massief aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-balkonbeglazing-plinck02-1
Klantverhalen

Geluid- en windwering op het balkon

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Terrasoverkapping Moveo Move

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Grootebroek-Excellent01
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023
metalura-klantverhalen-terrasoverkapping-alkmaar.798
 • Terrasoverkapping

Heerlijk buiten zijn

Leestijd: 2 min.
20 april 2023
algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798
 • Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping als verlengstuk van de woning

Leestijd: 2 min.
20 april 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings