Metalura-kleuren00

Kleurdossier

08 april 2022
Leestijd: 2 min.

Misschien heeft u het al eens voorbij zien komen, de kleur van 2022; Olive Sprig, een rustige en frisse grijs/groene kleur. De ideale kleur om de groei en veerkracht van de natuur tijdens en na de pandemie weer te geven.

De kleur heeft een ontspannen uitstraling maar is tegelijkertijd ook natuurlijk levendig. Een kleur die zowel buiten als binnen en in iedere situatie goed tot zijn recht komt. U kunt deze kleur combineren met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en bamboe om samen met ronde vormen een comfortabele ruimte te creëren.

Natuurlijke materialen en ronde vormen zorgen voor een comfortabele balans.

Metalura-kleuren01-477114532

Wilt u de kleur een wat meer stoere uitstraling geven? Olive Sprig combineert ook erg mooi met goudkleurige accenten, smaragdgroen of een chique fluwelen groene bank. Voeg daar een unieke verzameling planten aan toe en er ontstaat een luxueuze buitenruimte waar u volledig tot rust kunt komen.

Olive Sprig kan met zijn groene veelzijdigheid uw buitenruimte zowel een frisse, zomerse als een sfeervolle, winterse uitstraling geven. U bepaalt dit helemaal zelf door de combinaties van kleuren en accessoires die u maakt.

Naast dat u een muur in Olive Sprig kunt schilderen, kunt u natuurlijk ook meubelen of accessoires in deze kleurtint kopen of schilderen, denk aan een tafeltje, vaasjes, potten of kussens op de bank.

Metalura-kleuren02
Metalura-kleuren03

Het belangrijkste is dat het uw buitenruimte is, waar u zichzelf thuis voelt, gezellig samenkomt en volledig tot rust komt.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings