Balkonglas-Metalura-denhoorn2

Balkonglas is echt iets dat je moet zien en ervaren

01 november 2022
Leestijd: 2 min.

Pieter is projectadviseur balkonbeglazing bij Metalura: “In een nieuw appartementencomplex in Den Hoorn hebben we bij zes bewoners balkonbeglazing geplaatst. De aanleiding hiervoor was dat de bewoners extra geluidswering wilden omdat er naast hun pand een redelijk drukke weg was gelegen. Ook sprak het hen erg aan dat ze met balkonglas ook windvrij op het balkon zouden kunnen zitten.”

Een van deze zes bewoners is de familie Van Leeuwen. “We zijn erg tevreden over het glas en de nieuwe mogelijkheden met de ruimte op het balkon. We hebben er een extra woonkamer bijgekregen. Daarom hebben we er ook voor gekozen om de vloer uit de woonkamer in dezelfde stijl door te trekken naar het balkon. Het effect is nu nog ruimtelijker.” Ze kozen voor lichte meubels die makkelijk te verplaatsen zijn en twee comfortabele fauteuils. Ze genieten nu nog meer van hun uitzicht. Het buitenkleed vergroot de ruimte en zorgt voor een warme aanblik.

Balkonglas is echt iets dat je moet zien en ervaren.

balkonbeglazing-den-hoorn-metalura-hero

Pieter vervolgt: “Alle zes de deelnemers van het nieuwbouwproject “De Kreek” zijn erg tevreden over de oplevering en de kwaliteit van hun balkonbeglazing. Door hun enthousiasme zijn er onlangs nog twee andere bewoners overgegaan tot de aanschaf van balkonbeglazing. Balkonglas van Metalura is echt iets dat je moet zien en ervaren, dan ben je gegarandeerd verkocht.”

Balkonglas-Metalura-denhoorn4
Balkonglas-Metalura-denhoorn3
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings