Beatrixhof1

Balkonbeglazing bij De Beatrixhof

04 mei 2023
Leestijd: 2 min.

In het najaar van 2022 plaatste Metalura in Hendrik Ido Ambacht in een nieuwbouw appartementencomplex balkonbeglazing bij achttien appartementen. Na de oplevering van deze balkons, kozen nog meer bewoners voor balkonglas. De bewoners vertellen over hun ervaringen en laten Metalura even binnenkijken.

 

 

 

Vrij uitzicht over de omgeving
Het balkon is sfeervol ingericht als een tweede woonkamer. Marlene en Hans hebben vrij uitzicht over de omgeving. “We verheugen ons erg op de zomer, maar in februari kunnen we nu al volop gebruikmaken van het balkon. De kwaliteit van het balkonglas is erg goed. De temperatuur is er al snel aangenaam om te verblijven.” Marlene en Hans kozen voor balkonbeglazing nadat medebewoners het idee hadden geopperd.

 

 

 

De montage van het balkonglas was binnen een dag geregeld

Beatrixhof7

Een kopje koffiedrinken
Trudy Wehrmeijer zit graag op haar balkon aan de eettafel om een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. “Ondertussen kijk ik graag naar buiten. Ik zit er vaak ’s morgens en tussen de middag. Ik wil mijn balkon nog wel graag verder aankleden. De montage van het balkonglas was binnen een dag geregeld en ik had er geen rommel van.”

 

 

beatrixhof1-1
beatrixhof2-1
beatrixhof3-1
beatrixhof4-1
beatrixhof5-1
beatrixhof6-1
beatrixhof7-1

Goede voorlichting
Edith Versijde maakt vooral in de middag en avond gebruik van het balkon, maar in de wintermaanden wel iets minder. “Toen het appartement werd opgeleverd kozen we voor de balkonbeglazing. We hadden bij vrienden al ervaren wat de voordelen zijn. We kregen vanuit Metalura een goede voorlichting en de communicatie was uitstekend. Er werd nauwkeurig gemonteerd en alles werd netjes opgeruimd. De monteur was zeer vriendelijk en deskundig.”

Beatrixhof4
Beatrixhof2

Meer comfort
Meneer Vree zocht meer comfort om bij lagere temperaturen en bij hinder van wind toch op zijn balkon te kunnen zitten. “De kwaliteit van het balkonglas is uitstekend en ik ben erg tevreden.De montage was prettig en zeer professioneel.”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings