bg_white
bg_beige

Nieuws

Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Onder de rook van Antwerpen hebben Christine Mees en Tim Schoeters in Schilde samen een restaurant. Daar kunnen gasten genieten van een Belgisch, Frans en Aziatisch georiënteerde keuken. 

Tim is chefkok en Christine zorgt als gastvrouw voor een vriendelijke en vlotte bediening. Gasten kunnen in elk seizoen genieten van vrij uitzicht op de tuin en de omgeving, want in de overkapping aan hun restaurant, hebben Christine en Tim een glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024
Metalura-Glazenschuifwand-Weids01
  • Glazen wandsystemen
  • Steel-ART

Een weids panorama met de glazen schuifwanden van Metalura

Met glazen schuifwanden van Metalura maakt u van uw terrasoverkapping of buitenverblijf een ruimte waar u elke dag plezier van heeft. U sluit de ruimte wind- en waterdicht af, zonder dat u het contact met de buitenwereld verliest. Met het speciale railsysteem van Metalura kunt u een breedte tot wel veertien meter overbruggen. Zo creëert u een weids panorama en een heerlijke plek waar u in elk seizoen kunt verblijven.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
03 januari 2024
Metalura-Windscherm-Alphen01

Aangenaam buiten zitten met vrij uitzicht

Mevrouw Jaarsma koos voor een glazen windscherm rondom haar terras om de wind te reduceren. Veertien glazen panelen zorgen ervoor dat de wind op het terras vanaf het water geen vrij spel heeft en mevrouw Jaarsma wel onbeperkt van haar uitzicht kan genieten. De ene kant van haar terras is volledig open, aan de andere zijde is er een glazen deur, die ze kan openen en sluiten.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 december 2023
leonsmal02
  • Weetjes

Even voorstellen: Leon Smal

Leon Smal is bij Metalura een operator van de cnc-machines, waarmee de materialen met behulp van STEP-Files gefreesd worden. Begin 2023 is hij Coördinator Verspaanafdeling geworden. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden stuurt hij nu ook zijn team aan. Hij heeft veel contact met collega’s van andere afdelingen. Leon werkt bijna drie jaar bij Metalura.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 november 2023
Marco_Metalura _header
  • Weetjes

Even voorstellen: Marco Gerritsen

Marco Gerritsen werkt ruim zeven jaar bij Metalura. In de assemblageruimte bereidt hij voor de monteurs alles van top tot teen voor, zodat zij op locatie bij de klant alle onderdelen bij elkaar hebben om een Metaluraproject, zoals een tuinkamer, volledig op te kunnen bouwen.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
24 november 2023
Johan Slingerland
  • Weetjes

Even voorstellen: Johan Slingerland

Johan Slingerland werkt negen jaar bij Metalura. “Ik begon als monteur, dat heb ik vier jaar gedaan ongeveer.” Daarna is hij bij Metalura intern aan de slag gegaan. Hij is nu medeverantwoordelijk voor de montage, de productie en service. “Eigenlijk zorg ik ervoor dat iedereen zijn werk kan doen.” Ook helpt hij Cynthia op de serviceafdeling. “Bij klachten of bij dingen die niet helemaal lukken zoals die intern bedacht zijn, zoek ik naar een oplossing.” Johan noemt zich gekscherend ook wel fulltime brandweerman. “Ik hoor eigenlijk op kantoor te zitten bij Cynthia en Fatma, maar daar ben ik niet vaak. Vanmorgen heb ik een klant bezocht, die vond dat de montage niet goed genoeg was uitgevoerd.” Johan heeft dit op locatie onderzocht en is met de klant in gesprek gegaan om tot een oplossing te komen. “Dat we voor de klant werken, staat bij mij hoog in het vaandel. Als de klant tevreden is, zijn wij dat vaak ook. In het geval van deze klant, zal er een gedeelte van de montage opnieuw gedaan worden. Dan bespreek ik dat met Cynthia vanwege de planning. Of ik kijk zelf even, maar meestal stemmen we dit samen af.” Voor negentig procent werkt Johan samen met Cynthia om alles in goede banen te leiden. Beiden zijn zeer goed op elkaar ingespeeld.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
24 november 2023
Harry_Metalura
  • Tuinkamers

Even voorstellen: Harry van Vugt

Harry van Vugt werkt sinds 1 juni 2023 als Technisch Directeur bij Metalura. Hij richt zich op de technische (door)ontwikkeling van de producten, de serviceafdeling en de productie- en montagefaciliteiten bij Metalura. Daarnaast richt hij zich op het vormgeven van de R&D afdeling. “Een goede R&D afdeling is dé manier om Metalura nog meer te onderscheiden van andere bedrijven. Door unieke producten te ontwikkelen en bestaande producten nog beter aan te laten sluiten op wensen van onze klanten, zullen we verder voorop gaan lopen.”

 

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
22 november 2023
Er zijn geen resultaten gevonden.