groots-genieten-met-metalura-header

Groots genieten
met Metalura

Plan uw bezoek
bg_green

Groots genieten

met Metalura

Bij Metalura geloven we dat uw buitenruimte een oase van comfort, stijl en functionaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons toegelegd op het creëren van hoogwaardige tuinkamers, terrasoverkappingen, glazen wandsystemen en balkonbeglazing die uw buitenervaring verrijken. Met een product van Metalura voelt u zich thuis.

Gesegmenteerde panelen 

Glazen draai-/vouwsysteem

Met een glazen draai-/vouwsysteem kunt u op elk moment uw overkapping of tuinkamer openen en afsluiten. Het systeem is gemakkelijk te bedienen en u zit beschut en comfortabel. Het unieke systeem heeft zowel rechte als gesegmenteerde glazen panelen. 

Lees meer
Steel-ART-Metalura-lifestyle-event

Solide in gebruik

Steel-ART

Wilt u een mooi luxe glazen wandsysteem, maar wel met een eigentijdse uitstraling? Dan is Steel-ART voor u de oplossing. Deze glazen panelen zijn naar wens omkaderd met steellook aluminium. Dat maakt dit glazen wandsysteem niet alleen erg mooi, het is ook solide en prettig in gebruik.  

Ontdek meer voordelen
groots-genieten-met-metalura-steel-art

Drie collecties

Luxe tuinkamers

Maak van uw tuin een tweede woonkamer met een luxe tuinkamer. Geniet op elk moment van meer ruimte en comfort. Metalura presenteert u drie verschillende lijnen. De Primis en de Optimum collectie en het Art Program. We bieden u altijd een model dat past bij uw wensen en mogelijkheden. 

Laat u inspireren
groots-genieten-met-metalura-tuinkamer

Volop vrijheid

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing is een waardevolle aanvulling voor uw balkon. U realiseert direct meer ruimte en licht. U kunt nu dagelijks gebruikmaken van uw balkon, ongeacht het weer.  Balkonglas van Metalura is smaakvol, duurzaam en veilig in gebruik.  

Meer informatie
groots-genieten-met-metalura-balkonbeglazing
bg_beige

Perfectie in outdoor

Metalura staat synoniem voor buitengewone kwaliteit en ongeëvenaarde mogelijkheden. Dat betekent:

1. Kwaliteit zonder compromis

Elk Metalura-product wordt vervaardigd met de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken alleen premium materialen en streven naar perfectie in elk detail, zodat uw buitenruimte niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

2. Een wereld van mogelijkheden

Van elegante tuinkamers tot veelzijdige terrasoverkappingen en moderne glazen wandsystemen, Metalura biedt de grootste collectie aan mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren naar een heerlijke plek om iedere dag te verblijven. Ongeacht de grootte of stijl van uw buitenruimte, bij Metalura hebben we de perfecte oplossing voor u.

3. Innovatie die inspireert

Bij Metalura staan we nooit stil. We blijven innoveren en streven naar nieuwe manieren om uw buitenleven te verbeteren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke behoeften en verwachtingen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Metalura en maak van uw buitenruimte een ware bron van comfort, schoonheid en genot.

Plan uw bezoek aan Metalura

Geniet van een
premium buitenleven-ervaring  

Wilt u Metalura bezoeken? Dan kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Wilt u verzekerd zijn van persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Maak dan van tevoren een afspraak, zodat onze projectadviseurs alle tijd voor u kunnen nemen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Metalura! 

Bezoek Metalura
fabriekshal-alblasserdam-metalura

Ons aanbod

De mooiste oplossingen voor uw buitenleven

Balkonbeglazing Metalura

Balkonbeglazing

Bekijk producten
Tuinkamer Metalura

Tuinkamers

Bekijk producten
Glazen wandsysteem Metalura

Glazen wandsystemen

Bekijk producten
Tuinkamer_met_steelart_DSC_4311-1

Steel-ART

Bekijk producten
Terrasoverkapping Metalura

Terrasoverkappingen

Bekijk producten
Windscherm Metalura

Glazen windschermen

Bekijk producten
Privacy Settings