Tuinkamer Moveo wit
Tuinkamer Moveo Supreme
Tuinkamer Moveo Supreme Metalura

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Tuinkamer Moveo Supreme

Waar buiten en binnen samenkomen

Vraag gratis inspiratieboek aan

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Daarom kiest u voor de tuinkamer Moveo Supreme van Metalura

Geef uw verbeelding de ruimte. Laat buiten en binnen samenkomen in de Moveo Supreme.

Deze tuinkamer van Metalura heeft een lamellendak met tot 135° draaibare lamellen. De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor constructiedetails. Alle elementen vormen een tot in de puntjes uitgewerkt design. De robuuste zuilen zijn multifunctioneel en geven de Moveo Supreme een eigentijdse uitstraling en het Metalura glazen wandsysteem kunt u zelf bepalen, van transparant tot Steel-ART.

Unieke samenwerking
Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden, ontstaat de lamellendakcollectie bij Metalura.

Afspraak maken

Lamellendak

De tuinkamer Moveo Supreme is voorzien van een premium lamellendak. De bediening van de lamellen is aan de binnenzijde van de balk geplaatst, wat leidt tot een optimale bescherming van het aandrijvingsmechanisme en een maximale esthetiek.

Aluminium lamellen

De vlakke lamellen hebben afmetingen van 24,5 bij 4,8 cm, de stap van de lamellen is 21,5 cm. Daarmee bepaalt u zelf de positie van de aluminium lamellen om de hoeveelheid binnenkomend licht en de ventilatie te regelen. De Moveo Supreme biedt u bescherming tegen zonlicht, regen en zelfs lichte sneeuwval. Uw tuinkamer kunt u het hele jaar door gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Ledverlichting

In de lamellen kunnen dimbare ledlampen gemonteerd worden die perfect gecentreerd zijn ten opzichte van de breedte van de lamellen. Ook in de goot kunnen ledlampen over de hele binnenomtrek geïntegreerd worden voor een aangename atmosfeer.

Draadloze aansturing

De aluminium lamellen kunt u moeiteloos op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kunt u de lamellen gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften.

Vrijstaand

Tuinkamer Moveo Supreme kan dankzij zijn innovatieve vormgeving vrijstaand geplaatst worden, aan uw woning of aan een tweede buitenverblijf.

10 jaar garantie & service

De Moveo Supreme tuinkamer maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Screens

De screens van Tuinkamer Moveo Supreme zijn volledig geïntegreerd in het ontwerp.

Tuinkamer Moveo Supreme

Specificaties en opties

Tuinkamer-Moveo-Supreme-aluminium-staanders-metalura

Aluminium staanders

De staanders van de Moveo Supreme hebben een doorsnede van 15x15 cm. Ze zijn zo ontworpen dat ze ruimte bieden aan de regenpijp voor de afwatering en de zijwaartse geleiders van de windvaste verticale screens. Ook stopcontacten en USB-aansluitingen kunnen in de palen voorzien worden.

Tuinkamer-Moveo-Supreme-smaakvol-design-metalura

Smaakvol Design

De vloer, de palen en de draagbalken vormen een architectonische eenheid. Een tot in de puntjes uitgewerkt design.

Tuinkamer-Moveo-Supreme-horizontaal-dak-metalura

Horiontaal dak

De tuinkamer Moveo Supreme beschikt over een plat dak, dat met de lamellen gesloten bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden.

Tuinkamer-Moveo-Supreme-glazen-wandsysteem-metalura

Glazen wandsysteem

Uw Moveo Supreme kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitvoeren, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light.

bg_green

Unieke samenwerking

Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden.

corradi-logo
Tuinkamer-Moveo-Supreme-Serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-Moveo-Supreme-Hybride-Metalura
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-GWS-verschoor
Klantverhalen

Echt waar voor je geld met een glazen wandsysteem

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer Moveo Supreme

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer Moveo Supreme aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Isolatieglas-juli-04
 • Tuinkamers
 • Glazen wandsystemen

Isoltaieglas HR++; waar innovatie en luxe samen komen

Leestijd: 2 min.
05 juli 2024
Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
 • Tuinkamers
 • Pergola
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Harry_Metalura
 • Tuinkamers

Even voorstellen: Harry van Vugt

Leestijd: 2 min.
22 november 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Gratis tuinkamer inspiratieboek!

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings