Metalura-fabrieken-15 jaar

Metalura, al 15 jaar grensverleggend in glas en aluminium

21 februari 2023
Leestijd: 2 min.

Metalura bestaat 15 jaar. Daarom staat 2023 volledig in het teken van dit feestelijke jubileum. “In 15 jaar tijd heeft het bedrijf vele mijlpalen bereikt, maar één ding is al die jaren gelijk gebleven, het leveren van de bekende Metalura kwaliteit. We blijven innoveren met onze duurzame aluminium- en glasoplossingen”, vertelt Albert van de Breevaart, algemeen directeur bij Metalura.

Duurzame glasoplossingen

Metalura organiseert dit jaar in het Experience Center in Alblasserdam een groot aantal bijzondere evenementen met speciale acties rondom de mooie buitenlevenproducten. Alle slimme glassystemen van Metalura zijn opgebouwd uit glas en duurzaam aluminium. “Een tuinkamer is een mooie, lichte ruimte opgebouwd uit glas, die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Het is een plek voor rust en ontspanning, maar ook een ruimte om gezellig samen te komen, in elk seizoen”, vertelt Albert van de Breevaart. Naast tuinkamers en terrasoverkappingen ontwikkelt Metalura balkonbeglazing en luxe glazen wandsystemen om de buitenruimte volledig af te kunnen sluiten. “Zo ontstaat er een heerlijke ruimte die op elk moment te gebruiken is. Of het nou regent, waait of de zon volop schijnt, in de buitenruimte is het heerlijk.”

Kwaliteit en smaakvol design staan centraal bij alles wat Metalura maakt.

Metalura-campagne-november-ongekende-vrijheid-tuinkamer-deluxe

Innovatie
Afgelopen jaar heeft Metalura drie nieuwe tuinkamers geïntroduceerd: de Comfort, de Linea en de Arioso. Ook dit jaar staan er diverse noviteiten op de agenda, waarbij één ding zeker is, kwaliteit en smaakvol design staan centraal bij alles wat Metalura maakt. In het Experience Center in Alblasserdam staan alle modellen gepresenteerd en kunnen bezoekers zelf de slimme glassystemen aanschouwen.

 

Grensverleggend in glas en aluminium
Albert van de Breevaart: “Alle buitenlevenproducten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken in Alblasserdam. Grondstoffen en benodigde materialen betrekken we van Nederlandse leveranciers. Alleen op deze manier kunnen we de belofte van grensverleggend in glas en aluminium waarmaken.” Iedere tuinkamer, terrasoverkapping of een glazenwandsysteem is maatwerk en wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant.

15-jaar-metalura-header
Metalura-campagne-november-ral-kleuren-glazen-wandsystemen-steel-art

15 jaar Metalura

Metalura startte in 2008 als een klein staalconstructiebedrijf in Hardinxveld-Giessendam. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in uiterst duurzame glasoplossingen in Alblasserdam. Toen de locatie daar te klein werd, verhuisde het bedrijf in 2012 naar Alblasserdam. Sindsdien zijn er veel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd en is Metalura uitgegroeid naar een personeelsbestand van zeventig mensen. In 15 jaar tijd heeft Metalura vele mijlpalen bereikt.

Vier samen met Metalura het 15-jarig jubileum en bezoek ons Experience Center in Alblasserdam. Voor actuele jubileumevents houdt u de website in de gaten.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook