Tuinkamer-Libero-kleurenpalet-metalura

De Libéro; een smaakvol en luxe buitenhuisje

15 maart 2022
Leestijd: 2 min.

Een van de tuinkamers van Metalura is de Libéro, een smaakvol en luxe buitenhuisje dat voelt als een extra woonkamer in de tuin.

 

Albert van de Breevaart, algemeen directeur, is zeer enthousiast over de Libéro. “De Libéro is uitermate geschikt in een wat kleinere tuin of als een extra buitenhuisje achter in de tuin. De Libéro is een wat kleinere, vrijstaande tuinkamer, waarbij met het dak gevarieerd kan worden, bij voorbeeld strak en modern of met een rieten dak in een meer landelijke stijl.”

Er is echt van alles mogelijk met de Libéro

Tuinkamer-Libero-keuzevrijheid-metalura

De Libéro bestaat uit aluminium panelen en transparant glas of Steel-ART, en is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. Om de buitenruimte af te kunnen sluiten zijn zowel de draai-/vouwwanden als schuifwanden mogelijk. 

Albert vervolgt: “De Libéro is een stijlvol alternatief voor een houten blokhut in de tuin. Daar zijn alle wanden van hout en vaak volledig gesloten. Met de glazen wandsystemen van Metalura, ontstaat een open effect en ben je volledig in contact met de tuin. Ook kun je de wanden apart van elkaar open zetten als je de wind af wilt schermen. En als de zon schijnt, is het binnen - dankzij het glas - al heel snel aangenaam van temperatuur. Dankzij het handige formaat van de Libéro, past het aluminium buitenverblijf eigenlijk overal.”

Tuinkamer-Libero-beglazing-metalura
Tuinkamer-Libero-veelzijdig-metalura

Het is mogelijk om in de Libéro verschillende type glazen wandsystemen te combineren en het buitenhuisje uit te rusten met ledverlichting en een comfortabele terrasheater. Albert vervolgt: “Er is echt van alles mogelijk met de Libéro en bij Metalura staan we voor maatwerk. We maken alles volledig naar wens. Daardoor is de Libéro de ideale oplossing voor thuis in de tuin of als een gezellig verzamelpunt voor binnentuinen bij VvE’s. Zelfs als kantoorruimte om thuis te kunnen werken is de Libéro uitermate geschikt. ”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings