Luzia zonwering

Horeca zonwering

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

Optimaal comfort voor uw gasten

Daarom kiest u voor horeca zonwering van Metalura

Met horeca zonwering van Metalura biedt u uw gasten meer comfort in de warme zomermaanden. Bij Metalura hebben we het Luzia zonnedoek, ook wel pergola genoemd, in ons assortiment. Het zonnedoek is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw terras, waarbij u controle heeft over de schaduw en temperatuur onder de overkapping. Zo creëert u een aangename en comfortabele omgeving voor uw gasten, zelfs op de warmste dagen.

Afspraak maken

Waterdicht zonnedoek

Het zonnedoek van de Luzia is waterdicht en van volledig verduisterende pvc-stof gemaakt. Heeft u liever een ander zonnedoek? U heeft ook keuze uit andere soorten stof, die gedeeltelijk filteren, als u liever meer zonlicht door laat komen.

Gemakkelijk te bedienen

Het zonnedoek van de Luzia is gemakkelijk te bedienen. Met de gemotoriseerde afstandsbediening opent en sluit het dak in enkele seconden. Handmatige bediening is ook een mogelijkheid.

Verlichting

Het zonnedoek in het dak kan ook worden voorzien van verlichting om ook in de avonden van de buitenruimte gebruik te kunnen maken.

Breed kleurenpalet

De Metalura Luzia is maar liefst in 16 kleuren verkrijgbaar. De dakspanten zijn beschikbaar in drie kleuren.

Duurzaam

De tuinpergola is goed bestand tegen zon, regen en wind, u kunt de Luzia gehele jaar toepassen op uw terras. De tuinpergola voldoet aan de huidige regelgeving op het gebied van veiligheid en milieubescherming.

Bescherming

Voor maximale bescherming tegen zon en regen is het mogelijk om de Luzia terraspergola rondom af te sluiten met verticale screens in verschillende soorten stof; van volledig transparant, filterend, tot verduisterend of met glas.

Horeca zonwering

De voordelen van horeca zonwering 

Met het Luzia zonnedoek heeft u controle over de hoeveelheid schaduw en temperatuur onder de overkapping. Daarbij hoeven uw gasten zich geen zorgen meer te maken over verbranding of oververhitting, omdat het zonnedoek effectieve bescherming biedt tegen de schadelijke stralen van de zon. Door horeca zonwering te combineren met onze terrasschermen zitten uw klanten ook nog beschut uit de wind. 

Naast het verhogen van het comfort van uw gasten, is het toevoegen van zonwering aan uw horeca terrasoverkapping ook een stijlvolle toevoeging aan uw terras. Zonwering draagt bij aan de sfeer en uitstraling van uw horeca terras. Met verschillende soorten stof en stijlen zonnedoeken kunt u de gewenste ambiance creëren die past bij uw horecagelegenheid.  

Kortom, door zonwering toe te voegen aan uw terrasoverkapping kunt u dus niet alleen het comfort en de bescherming voor uw gasten vergroten, maar ook de algehele ervaring van uw horecagelegenheid verbeteren.

Offerte aanvragen

horeca terras zonwering
bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Horeca zonwering

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Horeca zonwering aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de horeca en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke horeca zonwering mogelijkheden biedt Metalura?

Voor horecagelegenheden hebben we het zonnedoek van de Luzia in ons assortiment. Het zonnedoek is waterdicht en van volledig verduisterende pvc-stof gemaakt. U heeft ook keuze uit andere soorten stof, die gedeeltelijk filteren, als u liever meer zonlicht door laat komen. Voor maximale bescherming tegen zon en regen is het mogelijk om de Luzia terraspergola rondom af te sluiten met verticale screens.

Wat zijn de voordelen van horeca zonwering?

Het toevoegen van zonwering aan uw overkapping zorgt ervoor dat u meer controle heeft over hoeveelheid schaduw en temperatuur onder de overkapping. Het zonnedoek biedt bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon en is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw terras. Daarbij is het zonnedoek gemakkelijk te bedienen en kunt het zonnedoek ook voorzien van verlichting om ook in de avonden van de buitenruimte te kunnen genieten.

In welke kleuren is zonwering beschikbaar?

De Metalura Luzia is maar liefst in 16 kleuren verkrijgbaar. De dakspanten zijn beschikbaar in drie kleuren.

Hoeveel kost horeca zonwering van Metalura?

Om zonwering volledig naar wens te realiseren, worden alle zonnedoeken op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Wordt de zonwering door Metalura gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat het zonnedoek goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

bg_green

Horecaprojecten

365 dagen per jaar genieten

tuinkamer-excellent-windschermen-specials-metalura-intro
Pergola horeca

Pergola horeca
Restaurant Egmond aan Zee

Bekijk project
glazen-wandsystemen-restaurant-de-wachter-specials-metalura-intro
Glazen wandsystemen

Glazen wandsystemen
Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bekijk project
Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Lees meer
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde horeca projecten zien.

Naar het lookbook

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

No results are found.
Privacy Settings