Verandabeglazing van Metalura

Hebt u een mooie veranda en wilt u het hele jaar buiten zitten? Kies dan voor Metalura verandabeglazing.

Een veranda is meestal een aanbouw aan een woning. Vaak gaat het om een afdak, steunend op houten palen. Een veranda is vaak een zeer karakteristiek element aan de woning, die de woning een unieke uitstraling geeft.

Een veranda is er echter niet alleen voor de uitstraling, maar ook om gebruik van te maken. En daar gaat het nogal eens mis, is onze ervaring. De wind jaagt onder de veranda door en het tocht er meer dan u lief is. Een wegklapbare glaswand kan dan een uitstekende oplossing zijn. Visueel bijna onzichtbaar, maar uiterst functioneel. Met opvouwbare verandabeglazing zit u voortaan 365 dagen onder uw veranda, heerlijk genietend van tuin en buitenleven!

Wilt u uw veranda afsluiten? Kies dan voor verandabeglazing van Metalura. Wij zijn specialist in betaalbare tuinkamers, balkonbeglazing en verandabeglazing. Meer informatie vindt u op de terrasbeglazing overzichtspagina.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom naar onze showroom in Alblasserdam.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek