Wat onze klanten zeggen

7

Over de tuinkamer niets dan lof! Metalura doet duidelijk geen concessies aan de kwaliteit. Werkelijk een prachtige tuinkamer en niet de vergelijken met de budget merken. Over de service ben ik helaas minder tevreden. Je moet werkelijk overal zelf achteraan. Het begon met een onjuist advies over een vergunningaanvraag. Het is maar goed dat ik zelf navraag heb gedaan bij de gemeente. De interne communicatie tussen de verkoper en de engineer rammelt waardoor je moet opletten dat gemaakte afspraken daadwerkelijk worden nagekomen. Bij ons uitte zich dat o.a. in de uiteindelijke bouwtekening waar fouten in zaten (moet je zelf dus goed controleren anders gaat het verkeerd bij de bouw!). Verder zijn ze niet snel met reageren op e-mails (je moet geregeld herinneringsmails sturen of bellen) en houdt Metalura je niet pro- actief op de hoogte als de levering van je zonnescherm bijvoorbeeld vertraagd is. Zelf bellen anders hoor je niets. Momenteel wacht ik al 3 weken op een telefoontje van de elektricien voor het maken van een afspraak voor het afstellen van het zonnescherm. Hiervoor heb ik eerder al 2 e-mails gestuurd. Ik heb alle begrip voor drukte; iedereen wil tegenwoordig een tuinkamer. Maar dat je als klant vervolgens zélf overal achteraan moet is onacceptabel. Zeker met wat je er voor betaalt. Werk aan de winkel voor Metalura. Zonde!

Mattheo
10

Na jaren problemen met beglazing van ander merk overgestapt naar Metalura. Vanaf eerste afspraak tot oplevering alles goed en vakkundig verlopen. Hadden een paar vakmensen in huis.

A.Verburg
10

Beglazing is in februari 2020 geplaatst. Snel en vakkundig. Voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Alles is volgens afspraak en conform offerte uitgevoerd. We zijn er erg tevreden mee en hebben er de afgelopen weken volop van geprofiteerd.

Griffioen
10

Bijzonder fijne ervaring met Metalura, vanaf het eerste gesprek met de afd verkoop tijdens één van de open dagen van Metalura in de showroom/werkplaats t/m het plaatsen/afmonteren van ons balkonglas. De monteurs zijn zeer netjes en erg vakbekwaam. Het product wat Metalura leverd is van hoge kwaliteit, maar wel prijzig. Maar als je een goede verglijking maakt met concurrende bedrijven qua dikte van het glas, matrialen ed waar mee gewerkt wordt, blijkt Metalura nog niet eens de duurste te zijn.

John v/d Horst
10

Geweldig product. Vakkundig ingemeten en daarna de montage door zeer correcte en eveneens vakkundige monteurs. Zijn geweldig blij met de balkon beglazing.

R. Bettman
9

Zowel de verkoop, begeleiding, het inmeten en de plaatsing van onze balkonbeglazing was in een woord geweldig. Een voorbeeld bedrijf.

H. Koster
10

Hoge kwaliteit van het begin tot het einde

Rob van der Made
10

Buitengewoon prettig. De balkonkamer is een aanwinst voor onze woning

De Purperreiger
8

Mijn balkonbeglazing is 10 jaar geleden geplaatst nog nooit problemen gehad werkt nog uitstekend prima bedrijf .

Dhr.J.Westdijk
10

Wij hebben sinds oktober 2018 een serre van Metalura. Over het bedrijf ben ik zeer te spreken. Afspraken worden netjes nagekomen. Hier is de klant nog koning.

anonymous
10

Geeft het gevoel een familiebedrijf te zijn waar verantwoordelijkheid, service en deskundigheid voorop staat.

Jerry van Soolen
9

Geweldige afwerking, goed kwaliteit, vakmensen, op het gebied van inmeten en plaatsen

Wout Hagenaars
8

Alles tot op mijn laatste opmerking na, keurig geregeld.

Blok
10

Solide en degelijk bedrijf ! Komen alle beloftes na, en keurig en vriendelijk personeel. Deskundige uitleg over de aankoop van onze balconbeglazing.

B van der Hout
10

Wat een verassing. In mijn vakantie vroeg een dame van Metalura of iemand uit de buurt de balkonbeglazing mocht bekijken. Geen probleem zei ik mijn zoon is thuis. De mensen die hebben gekeken waren erg blij met deze bezichtiging. Van Metalura lag er na de vakantie een mooi cadeau op ons te wachten omdat wij oms mooie balkon hebben mogen laten zien. Niet alleen prima service maar ook nog eens verassend! Bedankt voor het onverwchte cadeautje.

anonymous
10

De balkonbeglazing is geplaatst. We zijn zeer tevreden over het advies en zeker ook over de plaatsing. Er wordt vakkundig gewerkt en alles wordt netjes opgeruimd. Na de montage wordt er een duidelijke uitleg gegeven. Ik kan daarom iedereen adviseren om met Metalura in zee te gaan. Ze doen wat ze beloven en het ziet er schitterend uit! Martin en José Koijen

Martin Koijen
8

Mooie balkonbeglazing, ziet er solide uit. Redelijk snel geplaatst, maar, door verkeerd inmeten van een zetstuk 6 weken moeten wachten voor alles klaar was. In de 6 weken heel weinig of geen feedback. Monteurs verder netjes en vriendelijk.

F.W.Schenk
9

Hele mooie beglazing. Niet alles is in 1 keer goed gegaan, maar Metalura heeft alles vakkundig afgehandeld. Zeer tevreden over het eindresultaat.

anonymous
8

Mag ik als goed omschrijven.

T.H. Hoogenboom
9

Een goede uitleg, vooraf, van de mogelijkheden. Duidelijke offerte. Na opdracht een korte doorlooptijd tot de maten werden opgemeten, waarbij er uitleg werd gegeven en gemaakte keuze nog makkelijk gewijzigd kunnen worden. Het monteren gebeurt door zeer vakbekwame betrokken medewerkers. Al met al een heel mooi resultaat.

Martin Schut
9

Alleen maar goede ervaringen.

N.Zwart
10

Van A tot Z goed geregeld

Jan Visser
9

Zeer goede ervaring gehad met de firma Metalura zowel met de offerte als ook met de deskundige en prettige monteurs al met al zeer tevreden over het resultaat.

A.J. Nieumeijer
8

n/a

anonymous
10

Zeer tevreden!

G.v.d. Wal.
8

Ggoed

Van haaftengl
8

We zijn heel tevreden.

L Roelofs
10

Wij hebben met jullie bedrijf een goede ervaring.

Richard Rijnbeek
10

Alles is prima verlopen en ik heb er nu al veel plezier van

Henny van Loon
8

Keurig en kundig personeel. Eindresultaat ook prima.

anonymous
6

Prachtig product

Soons
9

wij zijn uitermate tevreden zowel van product en het plaatsen hiervan

l.j. Lamers
9

Goede voorlichting ter plaatse, op locatie en deskundige medewerkers.

anonymous
10

Prima. Goede voorlichting. Gastvrije omtvangst. Duidelijkheid over offerte en oplevering. Enige mankementje na oplevering snel verholpen.

anonymous
8

Prima, goed adviezen gehad. Heel netjes gemonteerd .

anonymous
10

Hele traject goed contact.

Pabm van der Pennen
10

Perfecte service, heldere afspraken, niks op aan te merken

Jeroen de Bruin
10

Perfect. Advies correct Offerte volgens advies Uitvoering netjes Levertijd wat langer dan in eerste instantie was aangegeven.

anonymous
8

Vertegenwoordiger erg goed. Monteurs zijn in gebreke gebleven om ons aan te geven dat het NIET goed aansloot de zijkanten.

anonymous
8

Zeer vriendelijke ontvangst tijdens een onaangekondigd bezoek aan de showroom. Leuk gesprek met vertegenwoordiger bij ons thuis. Correcte man die kwam opmeten. Zeer nette en beleefde mensen die kwamen plaatsen en vakkundige plaatsing. Minpunt: vertegenwoordiger vertelde in december 2017 dat plaatsing van alleen de rails mogelijk was en plaatsing van de deuren later. Maar in februari 2018 kon dat niet.

Theo Cruijff
9

Professioneel; doen wat ze beloven.

Jan
4

Beste

Uit Schilde
8

Prima

anonymous
8

Overwegend goed. Vlotte reactie om de opdracht getekend te krijgen, daarna werd het contact snel minder.

anonymous
10

perfecte contacten per mail, correct met afspraken

Verbert Louis
7

positief

c houwaard
10

Prima bedrijf. Duidelijk advies gegeven over balkonbeglazing. Netjes en vakkundig gewerkt.

anonymous
10

Prima ervaring met jullie, zowel de verkoop als plaatsing is helemaal netjes en naar wens verlopen.

Foolen
10

Vanaf ons eerste contact zijn wij geholpen door vriendelijke en accurate mensen, die hun vak verstaan.

Harm Lautenbach
10

Wij hebben voor onze veranda een glazen pui besteld. Vanaf het eerste adviesgesprek tot plaatsing van de pui zijn wij zeer goed geholpen door de adviseur. Ook de monteurs die de pui hebben geplaatst zijn super netjes. Wij zijn heel tevreden met de schuifpui en met de service en kwaliteit van Metalura.

Fam Rodrigues
10

Metalura leren kennen via internet. Toonzaal bezocht en heel vriendelijk ontvangen. Nadien via vertegenwoordiger thuis alles geregeld. Zeer correcte afspraken en een heel vlotte en mooie afwerking. Super tevreden!

CONY
10

Zeer professioneel en punctueel

anonymous
8

mooi en goed product klantvriendelijk

anonymous
9

Snelle offerte, correcte prijs, correcte uitvoering

anonymous
10

Betrouwbaar en zeer correct

anonymous
10

Zeer positief

Hijlkema
8

Goede service nette werkers

anonymous
4

slechte ervaring. zodra eerste betaling is overgemaakt, kan er niet geleverd worden wat er is verkocht. Daarnaast wordt de afgesproken termijn niet gehaald, zou volgens afspraak november worden, na zelf er achteraan bellen werd half december. Toen bleek het niet allemaal goed was, moesten ze weer terugkomen, weer niet goed en vervolgens is het februari en het is niet nog niet opgelost. Ik zal zeker metalura niet bij andere adviseren

meerts
10

Wij waren aangenaam verrast door de snelheid waarmee we gecontacteerd werden en de verkoper ons meermaals een bezoek bracht totdat alles tot in de puntjes besproken was. Alles werd in detail uitgewerkt, ook met de technische dienst verliep de samenwerking en communicatie heel vlot!

Caubergh
8

Inhoudelijk zeer deskundig. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

anonymous
7

wij kwamen in contact met uw bedrijf toen wij vrienden ontmoetten in hun pas gekochte appartement in Sommelsdijk.Daar zagen wij een mooi systeem van een glaswand die ook te openen was. De wand was gemonteerd op de windzijde en was verder open.Wijzelf hadden een buiten balkon met twee open zijden dat altijd tochtte.wij konden er eigenlijk nooit door buiten zitten.Altijd wind en zelfs zonder wind was er vaak geen zon. de constructie leende zich ook goed om de openingen groter of kleiner te maken. Verder het ramen lappen kon ook goed gedaan worden. Dus info gevraagd.

Fam. k.kik
9

duur product,ziet er mooi uit contact ging soepel

anonymous
7

Goed

anonymous
10

Via de buren die het balkon hebben laten beglazen door Metalura, zo in contact met Metalura gekomen. Het bedrijf komt professioneel over. Goede voorlichting over het systeem en uitleg waarom er een behoorlijk prijskaartje aan vast zit. Heldere communicatie en duidelijke berichtgeving over vervolgproces.

M.Wierdsma-van der Schee
8

Uitstekende uitleg en realisatie

Joustra
8

we zijn er zeer gelukkig mee

arts
10

positief .er is netjes gewerkt en vriendelijk personeel

henk van den heuvel
8

prima geregeld allemaal. Aardige monteurs. Snelle werkers!!

Braakman
9

goed

anonymous
8

Dit is de 2e tuinkamer die ik bij Metalura heb besteld en gekocht. Communicatielijnen zijn kort en plezierig. Aflevering en montage van het product worden professioneel uitgevoerd.

Evert Jan Sibinga Mulder
10

TOP ! Afspraak is afspraak, vanaf het moment van het eerste contact tot de oplevering.

M Bethlehem
10

De mensen werken netjes, er is altijd tijd om te overleggen. De showroom ziet er mooi uit en je kan er een idee vormen over hoe het er bij jezelf uit gaat zien.

W. Lamens
10

prettige deskundige jongens.

fam v Wijk.
10

Mooi product geleverd. Plaatsen verliep netjes en vlot. Resultaat is naar wens . Heel goede monteurs. Ze laten alles netjes en proper achter.

Frank en Diane Lavrysen-Bertels
5

Goede kwaliteit tuinkamer geplaatst door goede monteurs. Slecht advies en niet bereid om in ontwerpfase tegemoet te komen aan onze wensen tav plaatsen zonnescherm. Eindresultaat is een mooie tuinkamer, die echter te veel licht wegneemt doordat het zonnescherm niet onder de overstekende dakgoot is geplaatst ( waar eerder ook een zonnenscherm zat) maar voor het glazen dak van de tuinkamer. Onbegrijpelijk dat men zoiets maakt.

anonymous
9

.

anonymous
8

Duidelijke informatie, Snelle montage, Kwaliteit?

anonymous
10

We hebben glazen terraspanelen aangeschaft bij Metalura. De voorlichting, de offerte en de plaatsing waren uitstekend. Ik zou niet zo gauw weten waar verbeterpunten zitten. De medewerkers van Metalura zijn professioneel, werken vakkundig en komen gemaakte afspraken tijdig na. Voor wat betreft de nazorg heb ik nog geen oordeel; ik wil eerst in de komende periode bekijken of de panelen goed functioneren.

anonymous
8

Prima ontvangst, goede informatie, erg tevreden met het resultaat.

anonymous
9

heel correct, vakwerk!

anonymous
8

Goede voorlichting en komt betrouwbaar over zowel technisch als kwalitatief.

anonymous
10

Kwaliteit van de balkon beglazing is perecf ook de afwerking. Inmeten van de beglazing wordt zeer vakkundig gedaan zodat bij installatie alles moeiteloos past. Monteurs die de beglazing komen plaatsen zijn vaklui en gaan zeer schoon en opgeruimd te werk. Al met al een aanwinst voor ons balkon, we hebben er nu een extra kamer bij en geen last van wind cq regen.

Hans van Velzen
9

van het eerste contact tot en met de oplevering is alles naar wens verlopen

F. de Ruyter
6

produkt goed, monteurs ter plaatse kundig maar laten een grote troep achter en dan voor zoveel geld !

anonymous
10

Ik ben zeer tevreden

anonymous
9

Was op zoek naar een firma die een veranda met slidingglas kon plaatsen. 2 firmas gevonden in Belgie en 1 in Nederland Metalura. 1 firma heeft zelfs niet geantwoord op onze vraag en de andere ging een offerte maken maar hebben deze nooit ontvangen. Metalura heeft ons direct gecontacteerd om afspraak vast te leggen voor opmeting en prijsofferte en nadien correspondentie via mail die perfect is verlopen. Afspraak plaatsing is 2x herplaats door missing bij hen. Het enige minpunt. Plaatsing van de veranda kon niet beter wat een classe wat een vaardigheid. Toppie

Marie josee Delhoux - Fastenaekels
5

matig

anonymous
9

Na een bezoek aan Metalura,rondgekeken,en goed advies gehad,en telefoonnummer achtergelaten om later een afspraak te maken

anonymous
8

Goede ervaringen,de monteurs zijn harde werkers en nette jongens.

anonymous
10

Goede informatie bij koop, klantvriendelijk. Snelle levering, zelfs eerder dan was afgesproken. Zeer professionele en sympathieke medewerkers. Wel jammer, dat het raam, dat open gaat aan de verkeerde kant is geplaatst. Dat was kortgesloten/overlegd bij het inmeten. Wij hadden in ins hoofd, dat t altijd rechts was. Voor de rest niets dan lof en vakmanschap.

anonymous
8

De ervaring met Metalura heeft ons niet teleurgesteld.De omgevingsvergunning was goed geregeld waardoor de balkonbeglazing snel in productie kon worden genomen. Helaas was er een fout gemaakt bij het coating bedrijf waardoor de planning niet helaas niet gehaald werd. De project planner heeft toch binnen redelijke tijd ons inplannen voor het plaatsen van de balkonbeglazing.

Henk Dullemans
10

Mijn bezoek aan uw bedrijf (zowel de showroom als de productie) gaf de doorslag om voor Metalura te kiezen voor mijn balkonbeglazing. De offerte was duidelijk. Het opmeten en het plaatsen gebeurde door professionele en vriendelijke mensen.

A.J. Kock
10

Heel goed

anonymous
8

Prima!

Krabbendan
9

prima stipt vriendelijk correct professioneel

J. Kox
10

Prettig. Goede service en feedback

FHJ Starremans
10

Wij hebben goede ervaring met Metalura als bedrijf. Jammer dat de plaatsing van het bestelde zo lang duurt, maar goed, wij nemen aan dat het te maken heeft met het productieproces.

Familie Derwisj A. Maddoe
8

Kwalitatief

anonymous
10

Goed

anonymous
8

Positief

C. de Vos
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek