solar carport aluminium
Metalura Solar carport
Solar carport Metalura

Overkapping auto met zonnepanelen

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

Voordelen

Overkapping voor uw auto met zonnepanelen

Een overkapping voor je auto met zonnepanelen van Metalura biedt een slimme manier om je voertuig te beschermen en tegelijkertijd op duurzame energie op te wekken voor de auto zelf, of voor uw woning. Deze innovatieve oplossing combineert praktische functionaliteit met een stijlvolle uitstraling. Doordat de zonnepanelen naadloos zijn verwerkt, ziet de overkapping er altijd netjes en verzorgd.

Afspraak maken

Zorgeloos parkeren

Onder de solar carport is uw auto beschermd tegen alle weersomstandigheden. In de zomer blijft uw auto koel, in de wintermaanden hoeft u niet te krabben en uw auto blijft schoon als het regent, waait of sneeuwt.

Uitbreiden

De solar carport is uit te breiden voor meerdere voertuigen. Dat doet u bijvoorbeeld door voor een dubbele carport met twee standaard daken te kiezen. U produceert dan ook meer zonne-energie en verhoogt uw rendement.

Garantie

Bij de Metalura solar carport heeft u 12 jaar garantie op de panelen en standaard 10 jaar garantie op de carport zelf.

Kleuren

De solar carport is beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Sterke constructie

De dakpanelen zijn gemonteerd op een gootprofiel, dat zorgt voor de afwatering en een extra sterke draagkracht. De onderconstructie bestaat uit staanders en dragers van 8 mm dik aluminium, standaard uitgevoerd in de kleur antraciet.

Onderbouw

De onderconstructie is leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is de onderbouw ook beschikbaar in massief eikenhout.

Wandlader

Om direct optimaal gebruik van uw solar carport te maken, kunt u meteen uw carport uitbreiden en een oplader laten plaatsen.

Opties

De solar carport kunt u uitbreiden met diverse praktische en luxe opties. De aluminium onderbouw kunt u uitvoeren met een luxe LED-strip, die rondom in het frame geplaatst kan worden. De slimme omvormer, die als optie kan worden geleverd, is tevens voorbereid voor het aansluiten van een accupakket.

Groene voordelen op maat

Onze solar overkappingen voor de auto combineren de nieuwste technologie van het opwekken van groene energie. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. Daarnaast zijn er verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar die de investering in een zonnecarport aantrekkelijker maken. Metalura staat bekend om hoogwaardige buitenruimteoplossingen, en onze overkappingen met zonnepanelen zijn geen uitzondering. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit op maat.

overkapping auto met zonnepanelen op het dak
bg_beige
oplader op zonne-energie in overkapping voor auto

De voordelen van een overkapping met zonnepanelen voor uw auto

  • 12 jaar garantie op de panelen
  • 10 jaar garantie op de carport
  • Levering binnen 6 weken
  • Accu-voorbereid
  • Volop uitbreidingsmogelijkheden
  • Gratis bezorging
  • Nederlands kwaliteitsproduct

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Ben u benieuwd naar de voordelen en uitstraling van een overkapping voor de auto? Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

Welke mogelijkheden zijn er met een solar carport van Metalura?

Voor het ontwerpen een solar carport biedt Metalura verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren voor de carport en onderconstructie. Om direct optimaal gebruik van uw solar carport te maken, kunt u meteen uw carport uitbreiden en een oplader laten plaatsen. Daarnaast zijn er diverse praktische en luxe extra opties zoals een LED-strip. Mocht u meerdere voertuigen kwijt willen onder de carport kunt u uw carport altijd uitbreiden met een dubbele carport.

Wat zijn de voordelen van een solar carport van Metalura?

Met een solar carport laat u uw gasten hun auto zorgeloos en duurzaam parkeren. U wekt gemakkelijk zonne-energie op. Zoals u bij Metalura gewend bent, garandeert het minimalistische ontwerp een optimaal rendement van de gebruikte materialen. De extreem sterke constructie zorgt voor een maximale opbrengst.

Verder biedt de solar carport van Metalura de auto van uw gasten bescherming tegen alle weersomstandigheden. In de zomer blijft de auto koel, in de wintermaanden hoeven ze niet te krabben en de auto blijft schoon als het regent, waait of sneeuwt.

Kan ik mijn carport geheel naar wens samenstellen?

U kunt uw project geheel naar eigen smaak een kleur geven. De solar carports zijn beschikbaar in alle 240 RAL-kleuren. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw woning of vakantiepark. De onderconstructie is ook leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is de onderbouw ook beschikbaar in massief eikenhout.

Hoeveel kost een solar carport van Metalura?

Om alles volledig naar wens te realiseren, worden alle solar carports op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura komt altijd bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn carport door Metalura gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw carport goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

Hoelang heb ik garantie op de carports van Metalura?

Uw carport wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op de panelen heeft u 12 jaar garantie en op de carport zelf heeft u 10 jaar garantie. Bekijk onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Moet ik een vergunning hebben voor het plaatsen van een carport?

Bij de realisatie van een carport is het zelden nodig om een vergunning aan te vragen. Mocht u hierover twijfels hebben, dan staan onze projectadviseurs voor u klaar. Zij helpen u te bepalen of een vergunning nodig is.

Privacy Settings