steel-art-leerdam-metalura-hero

Steel-ART Leerdam

Vraag gratis inspiratieboek aan

Steel-ART schuifwand Leerdam

Familie van de Leenden koos voor een Steel-ART glazen wandsysteem van Metalura en heeft deze door de montagemeesters thuis laten plaatsen. Op aanraden van een bekende kwamen ze bij Metalura uit.

Familie van de Leenden: “Een bekende tipte ons Metalura, daarna oriënteerden we ons via de website, die vonden we overzichtelijk. We hebben ook het Experience Center bezocht. Daar zijn we goed en vriendelijk ontvangen, en hebben we onze wensen besproken. De projectadviseur was deskundig en vriendelijk. Bij Metalura houden ze zich aan de afspraken die ze maken. We kozen met name voor de betrouwbaarheid van Metalura. De uitstraling van Metalura vinden we exclusief en past bij het merk. Met onze tuinkamer genieten we het hele jaar door van ons uitzicht, op ieder moment, ongeacht het jaargetijde. Dankzij het Steel-ART glazen draai-/vouwsysteem kunnen we de wanden openzetten wanneer we dat willen.”

Inspiratie uit het Lookbook: Waanzinnig mooie Steel-ART schuifwanden

In ons Lookbook delen we graag de resultaten van onze projecten waar we trots op zijn. Eén van de meest opvallende voorbeelden is de Steel-ART schuifwand die we hebben geplaatst in Leerdam. De Steel-ART schuifwanden zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Met een Steel-Art schuifwand creëert u een comfortabele ruimte, waar u het gehele jaar van kunt genieten. Laat u inspireren door de foto's en ontdek wat er mogelijk is met Metalura.

Ervaringen van tevreden klanten

Bij Metalura hebben we al vele tevreden klanten geholpen met onze Steel-ART schuifwanden. Lees enkele klantverhalen om een idee te krijgen van de kwaliteit en service die wij bieden. Onze klanten zijn enthousiast over de verbetering die Steel-ART schuifwanden hebben gebracht aan hun woongenot.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Steel-ART schuifwanden voor uw specifieke situatie? Bij Metalura bieden we de optie om een thuisafspraak in te plannen met onze ervaren adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van persoonlijk advies op maat. U kunt er ook voor kiezen om ons offerte formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op. Ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw terrasoverkapping kunnen transformeren met onze Steel-ART schuifwanden.

Verkoopadviseur Didier

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Privacy Settings