Feestelijk Introductie Tuinkamers

Feestelijke Introductie
nieuwe tuinkamers

2, 3, 4 en 6 november

Plan uw bezoek

U bent van harte uitgenodigd

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor de feestelijke introductie van de nieuwe tuinkamers. Ontdek de nieuwe Primis collectie, de Optimum collectie en ons Art Program. Ons huidig Experience Center hebben we uitgebreid met een unieke tuinkamervleugel, waardoor we u het meest diverse en luxe aanbod aluminium tuinkamers van de Benelux kunnen presenteren.

Bezoek Metalura

Comfortabel

Balkonbeglazing in het najaar

Balkonbeglazing biedt bescherming tegen kou, wind en neerslag. Met balkonglas wordt uw balkon een comfortabele ruimte. U maakt vaker gebruik van uw balkon en dankzij de isolerende werking van het glas bespaart u op uw energie.

Ontdek meer
feestelijke-introductie-tuinkamers-metalura-bb-01

Beschutting

Tuinkamer op het dak

Innovatief en comfortabel: met een tuinkamer op uw dakterras creëert u een afgeschermde ruimte waar u kunt genieten van meer privacy dan op een open dakterras. Een tuinkamer biedt beschutting tegen regen, wind en direct zonlicht, waardoor u het hele jaar door van je dakterras kunt genieten.

Plan uw bezoek
feestelijke-introductie-tuinkamers-metalura-bb-02

DUURZAAM

Serre light glas en solardakbedekking

Duurzaamheid krijgt bij Metalura een nieuwe invulling: isolerend glas voor in uw buitenverblijf en solarpanelen als dakbedekking op uw terrasoverkapping of tuinkamer. Laat u inspireren voor de mogelijkheden in uw buitenverblijf.

Maak een afspraak
Metalura-balkonbeglazing-introductie-dagen-blok

Zelf ervaren

Bezoek Metalura

De introductiedagen zijn de ideale gelegenheid om onze smaakvolle buitenoplossingen zelf te ervaren en inspiratie op te doen voor uw eigen project. Of u nu op zoek bent naar een nieuw glazen wandsysteem, solarpanelen als verandadak of een luxueuze tuinkamer.

Bezoek Metalura
feestelijke-introductie-tuinkamers-metalura-bb-04
Feestelijk Introductie Tuinkamers
bg_green

Feestelijke Introductie tuinkamers

Datum: 2, 3, 4 en 6 november
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Experience Center Alblasserdam 

Privacy Settings