Eindejaarsshow 2023 Metalura

Metalura's Grande Finale

Eindejaarsshow tot en met 30 december

Plan uw bezoek

De beste voornemens voor volgend jaar maakt u nu!
Bezoek onze spetterende Eindejaarsshow
tot en met 30 december

Om u inspiratie te geven en het jaar in stijl af te sluiten, nodigen we u van harte uit voor Metalura's Grande Finale Eindejaarsshow. De beste voornemens voor volgend jaar maak je nu!

Bezoek Metalura

met het hele gezin

Een dagje uit

Kom naar Metalura en laat u inspireren. Maak er met het gezin een gezellig dagje uit van. Tijdens de Eindejaarsshow schenken we warme chocolademelk en glühwein. Voor de kinderen hebben we een kinderspeelruimte ingericht en kunnen ze alleen of samen met u een leuke speurtocht doen. Bij inlevering van de kleurplaat maken ze kans op een mooie prijs. U ontvangt voor thuis een goedgevulde goodiebag.

Kom naar Metalura
Eindejaarsshow 2023 Metalura

voor het nieuwe jaar

Inspiratie

Met het einde van het jaar in zicht, is het tijd om onze blik vooruit te werpen naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft. Ontdek bij Metalura een scala aan innovaties en stijlvolle trends die uw tuin komend jaar verrijken. In het Experience Center vindt u maar liefst 1000m2 aan sfeerbeleving.

Bezoek Metalura
Eindejaarsshow 2023 Metalura

uw eigen stijl

Glazen wandsystemen

Verwezenlijk uw dromen met een tuinkamer van Metalura. Creëer een buitenruimte die naadloos aansluit bij uw levensstijl en de esthetiek van uw woning en geniet in 2024 van uw eigen tuinkamer.

Laat u inspireren door de uitgebreide collecties van Metalura.

Ontdek meer
Eindejaarsshow 2023 Metalura

verhinderd?

Nodig Metalura bij u thuis uit

Bent u verhinderd tijdens de Eindejaarsshow? U kunt Metalura ook bij u thuis uitnodigen op een ander moment. Wij komen graag bij u langs. We denken met u mee en laten zien wat Metalura aan oplossingen biedt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Thuisafspraak maken
Eindejaarsshow 2023 Metalura

Alblasserdam

Bezoek Metalura
in het Experience Center

Kom naar de Eindejaarsshow tot en met 30 december en geniet van Metalura's Grande Finale. Nabij het Experience Center kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Er staat een drankje voor u klaar en ook aan de kinderen is volop gedacht. Zien we u in Alblasserdam?

Plan uw bezoek
Blokken-campagne-paginas-Metalura-template17
Privacy Settings