Glazen schuifwand Metalura
Glazen schuifwand Metalura
Glazen schuifwand op maat
Glazen schuifwand op maat Metalura
Glazen schuifwanden overkapping
Glazen schuifwanden overkapping Metalura

Voordelen glazen schuifwand

Vraag gratis inspiratieboek aan

Voordelen glazen schuifwanden van Metalura

Voordelen

Het biedt u volop voordelen om uw overkapping uit te rusten met een glazen schuifwand. Op die manier tovert u uw terrasoverkapping namelijk om naar een tuinkamer, waardoor u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk type overkapping, zowel hout als aluminium. Ontdek nog meer voordelen van onze glazen schuifwand collectie!

Afspraak maken

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

Het hele jaar door genieten van uw tuin

Met een glazen schuifwand bent u beschut tegen de verschillende weersomstandigheden zoals wind en regen. En dankzij het glas wordt de temperatuur al snel aangenaam als de zon schijnt. Hierdoor kunt u al in het vroege voorjaar en tot in het late najaar genieten van uw overkapping of veranda. Door tochtstrips toe te voegen, blijft de warmte beter behouden en wordt het nog aangenamer achter de glazen schuifwand. Is het mooi weer? Dan schuift u de glazen schuifwand panelen eenvoudig open.

glazen schuifwand tuin
overkapping aan huis met glazen schuifwand

Waardevermeerdering woning

Met een overkapping met glazen schuifwanden creëert u een waardevermeerdering van uw woning. Niet alleen in geld, maar ook in leefruimte. Uw woning wordt meer waard, maar u heeft tegelijkertijd ook extra vierkante meters leefruimte. Zeker wanneer u kiest voor een glazen schuifwanden in combinatie met een overkapping aan huis. Hiermee vergroot u namelijk uw woonkamer!

Lagere stookkosten

Een ander groot voordeel van een overkapping aan huis met glazen schuifwanden is dat de stookkosten lager zullen worden. Ten eerste omdat deze ruimte zichtzelf al snel verwarmd dankzij de zon. Maar ook omdat de warmte van binnen tegengehouden wordt door de glazen schuifwand en hierdoor minder snel ontsnapt. Hierdoor hoeft u minder te stoken, wat niet alleen voordelig is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

glazen schuifwand op maat
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Voordelen glazen schuifwand

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Voordelen glazen schuifwand aan de slag gaan.

Glazen schuifwand van Metalura

Ook een glazen schuifwand kopen? Dan bent u bij Metalura helemaal aan het goede adres. Bij ons vindt u namelijk glazen schuifwanden op maat. Hierdoor kunt u uw glazen schuifwand helemaal zelf samenstellen. En wanneer u bij ons een glaswand aanschaft, krijgt u altijd een glazen schuifwand inclusief montage bij u thuis afgeleverd. Voordat we deze wand komen monteren, komen we altijd eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en weten we zeker dat de glazen schuifwand past. Hierdoor kunt u al snel genieten van alle voordelen van een glazen schuifwand.

glazen schuifwand kopen
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

balkon-campage-mei2022-metalura
  • Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Harderwijkbalkonbeglazing02
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022
Beatrixhof28
  • Balkonbeglazing

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Privacy Settings