Balkonbeglazing verdiepinghoge beglazing
bg_green

7 stappen naar de ideale
Balkonbeglazingsoplossing voor u

Geef uw appartement een extra ruimte. En geef uw beleving een extra dimensie. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat; voor elk terras, tegen de achtergevel of in de tuin of meters hoog op een balkon. Zo creëren we nieuwe mogelijkheden: schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder uw panorama te verliezen.

Stap 1

Interesse en
contact

Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en en in welke prijsrichting u moet denken? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten als u voor balkonbeglazing van Metalura kiest. U bent van harte welkom in ons Experience Center in Alblasserdam, daar kunnen we u onze modellen en materialen laten zien. Maar we komen ook graag bij u thuis voor een afspraak aan huis. Dan kunnen we direct de mogelijkheden met u doorspreken en de maten opnemen voor een advies op maat.

Stap1-werkwijze-balkon-interesse-contact

Stap 2

Afspraak en
demonstratie

Na het eerste contact, komt onze adviseur graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kan u dan gericht van advies voorzien en direct al uw vragen beantwoorden. Ook kan hij direct de maten opmeten voor een passend advies. In ons Experience Center kunt u balkonbeglazing op ware grootte ervaren en eventueel ook de fabriek bezoeken waar balkonbeglazing van Metalura wordt gemaakt.

werkwijze-balkon-pieter-metalura

Stap 3

Calculatie en
offerte

De prijs van uw balkonbeglazingssysteem is maatwerk. Wij zorgen dat u binnen één week een helder gespecificeerde offerte ontvangt, geheel vrijblijvend. Op verzoek nemen we deze graag samen met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte opvragen
Stap3-werkwijze-balkon-calculatie-offerte

Stap 4

Toestemming en
vergunning

Misschien is in uw situatie eerst toestemming nodig van één of meer externe partijen, zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE) en/of een architect. Wij adviseren en helpen graag om de benodigde toestemmingen en vergunningen te verkrijgen

Stap4-werkwijze-balkon-toestemming-vergunning

Stap 5

Planning en
productie

Zodra we samen tot een overeenkomst zijn gekomen, zal de productie van start gaan. Voorafgaand maken we eerst een afspraak om alles nauwkeurig bij u in te meten. Daarna tekenen we het complete ontwerp op maat uit, om vervolgens alles met de grootst mogelijke precisie te produceren in onze eigen fabriek. Ook stemmen we een montagedatum met u af.

Stap5-werkwijze-balkon-planning-productie

Stap 6

Realisatie en
oplevering

Ons montageteam komt op de afgesproken datum bij u langs om uw balkonbeglaingssysteem vakkundig te monteren. Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd, ontvangt u van ons het garantiecertificaat.

Onze garantievoorwaarden
Stap6-werkwijze-balkon-realisatie-oplevering

Stap 7

Service en
Garantie

Op glas en constructie bieden we u standaard tien jaar garantie, op de coating vijf jaar en op alle bewegende delen heeft u één jaar garantie. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven.

Serviceformulier
Stap7-werkwijze-balkon-service-garantie

Samen het stappenplan doorlopen?

bg_green
bg_white
brochures-voorjaar-2024-s29-metalura
Brochures

Vraag onze
Gratis brochures aan

Direct aanvragen

allure-voorjaar-2024-s29-metalura
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Privacy Settings