Beste klant,

Bij Metalura is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en u als klant het allerbelangrijkste. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra voorzorgsmaatregelen.

We informeren u graag over hoe we u in onze showroom zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en u de service kunnen geven die u van ons gewend bent.

Privéafspraak in de showroom
Wij bieden u de mogelijkheid om een privéafspraak te maken in onze showroom. De showroom is op uw eigen gekozen moment helemaal voor u beschikbaar.

Privéafspraak maken

Wat we nog meer doen:

  • We houden afstand van elkaar (1,5 meter) en vermijden lichamelijk contact.
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers.
  • We wassen onze handen regelmatig, conform het RIVM advies.
  • We maken de showroom zeer frequent schoon.
  • We zijn natuurlijk ook telefonisch beschikbaar of u kunt een afspraak bij u thuis maken.

Wat vragen we van u?
Kom alleen naar de winkel als u geen klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid en koorts. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij zijn ontzettend trots op u als klant én op al onze medewerkers. Laten we goed voor elkaar zorgen in deze onzekere tijden.

Pas goed op uzelf en houd gepaste afstand tot elkaar.

We staan voor u klaar,
Het team van Metalura

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek