Waarom een tuinkamer? De voordelen.

Wat levert een Metalura tuinkamer u op en wat zijn de voordelen ervan? Bekijk de tuinkamer overzichtspagina voor meer informatie.

Voordeliger dan een uitbouw

Traditioneel uitbouwen brengt vaak hoge kosten met zich mee en geeft veel gedoe. Uw woonkamer moet helemaal op de schop en u bent al gauw weken verder voordat uw huis weer leefbaar is. Een Metalura tuinkamer is niet alleen financieel voordeliger maar óók in tijd. U kunt er vaak al binnen enkele dagen van genieten, terwijl uw woonkamer ongemoeid blijft.

Flexibeler dan een serre

In de winter zit u in een serre lekker beschut en heeft u veel lichtinval. Maar zodra het warmer wordt, brandt u weg en mist u de frisse buitenlucht. Kies daarom liever voor de flexibiliteit van een tuinkamer. Die geeft beschutting in de koude maanden en als het warmer wordt, schuift u in een handomdraai alle panelen aan de kant en geniet u weer van uw tuin als voorheen.

Altijd buiten genieten

Een Metalura tuinkamer biedt maximale flexibiliteit zodat u het héle jaar door volop van het buitenleven kunt genieten. Afhankelijk van het seizoen laat u de glaswanden volledig dicht, zet u ze half open of schuift en vouwt u ze helemaal open. U heeft het helemaal in eigen hand.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek