Bekijk video referenties en demo’s

Wilt u zien wat er mogelijk is, hoe wij te werk gaan en hoe klanten hun balkonbeglazing of tuinkamer waarderen? Bekijk dan onderstaande video’s en laat u inspireren!

Proces tuinkamers en terrasbeglazing

Bekijk het proces van het plaatsen van een tuinkamer of terrasbeglazing bij u thuis. Metalura heeft het hele proces in eigen hand: van inmeten tot productie en plaatsing. Made in Holland!

Terrasbeglazing bij restaurant De Wachter

Toprestaurant De Wachter in Alblasserdam heeft in het najaar van 2017 hun overdekte terras compleet gemaakt met de opvouwbare terrasbeglazing van Metalura. Zo kunnen hun klanten het hele jaar door genieten van het buitengevoel en natuurlijk de heerlijke gerechten die De Wachter serveert.

Balkonbeglazing in Medemblik

Op het balkon van dit appartementencomplex de Kaapstander in Medemblik is balkonbeglazing geplaatst. Zie in deze korte impressie hoe een Metalura klant dit heeft ervaren.

Tuinkamer voor elk seizoen

Met een Metalura tuinkamer creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht die u van elk seizoen intensief laat genieten. Geen zuchtje wind, geen kou. Dat kan met een tuinkamer van Metalura: het hele jaar ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Een tuinkamer is bovendien voordeliger dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler dan een serre.

Tuinkamer met opvouwbare beglazing

Met een Metalura tuinkamer met opvouwbare terrasbeglazing creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht!

Balkonbeglazing demonstratie

Ondanks de windvlagen rustig buiten zitten? De balkonbeglazing van Metalura maakt het mogelijk. Balkonbeglazing, 365 dagen per jaar buiten zitten.

Klanten ervaring tuinkamer

Klanten die een prachtige tuinkamer aanschaften delen hun ervaringen en geven hun reactie op het verbeterde woongenot.

Terrasbeglazing demonstratie

Wat een prachtige plek in Giessenburg! Metalura creëerde samen met een partner in houtconstructies deze mooie buitenruimte. De wegklapbare terrasbeglazing maakt dit een ruimte voor zomer en winter!

Tuinkamer maatwerk project

Een speciale maatwerk tuinkamer gerealiseerd op een dakterras in België.

Tuinkamers in Kampen

Op het dak van dit appartementencomplex in Kampen, hebben drie buren besloten om elk een tuinkamer te laten maken.

Ga voor meer video’s naar ons YouTube-kanaal of kom onze producten bekijken in onze showroom.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek