Windschermweken bij Metalura

Zet de wind buiten spel

Geniet dit najaar langer van het buitenleven met glazen windschermen en zet de wind buiten spel. De glazen windschermen van Metalura maken uw buitenruimte compleet met volledig behoud van uw uitzicht. Ontspan op uw terras, aangenaam beschut en lekker uit de wind.

Unieke vormgeving
Tijdens de Windschermweken laten we u kennismaken met de glazen windschermen van oersterk, gehard glas. Het glas van Metalura is vijfmaal sterker dan normaal glas en doorstaat de belasting van een hevige storm.

Bezoek het Experience Center

Windschermen met ronde en vierkante palen

Metalura heeft twee type windschermen ontwikkeld: windschermen met ronde en vierkante palen. De windschermen met ronde palen hebben een onzichtbare fundering, wat zorgt voor een open effect op uw terras. De glazen windschermen met vierkante palen hebben slanke staanders. Deze windschermen zijn toepasbaar op het terras of balkon.

Alle windschermen zijn op maat gemaakt en Metalura verzorgt de montage. Het resultaat is een smaakvolle en veilige afscheiding. De ronde en vierkante palen zijn gemaakt van aluminium en vrij van onderhoud en roest.

Meer informatie

Tuinkamerweken bij Metalura

Naast windschermen brengen we u de gehele maand onze tuinkamers onder de aandacht. Bij Metalura hebben we drie verschillende modellen ontwikkeld.

Met een tuinkamer creëert u een extra ruimte aan uw woning die voor verschillende doeleinden geschikt is. Tijdens de Tuinkamerweken zijn er verschillende projectadviseurs tot uw beschikking, die u alle voordelen en mogelijkheden kunnen laten zien van glazen windschermen. Ook vertellen ze u graag meer over de tuinkamers.

Afspraak maken

Haal meer uit de Tuinkamerweken bij Metalura

Bekijk de mogelijkheden

Glazen wandsystemen

Ontdek welke mogelijkheden er zijn om uw terrasoverkapping met glazen wandsystemen uit te breiden naar een tuinkamer. Wat de weersomstandigheden ook zijn, van een tuinkamer met glazen wandsystemen heeft u echt hele jaar plezier.

Meer informatie

Balkonbeglazing

In oktober presenteren we u de mogelijkheden en voordelen van een tuinkamer op het dakterras van uw appartement. Ook belichten we andere vormen van balkonbeglazing, waarmee u van uw balkon een balkonkamer kunt maken.

Meer informatie

Tuinkamers

Tijdens de Tuinkamerweken is er voor elk model een specifieke projectadviseur voor u beschikbaar en laten we u kennismaken met de vele mogelijkheden en unieke kenmerken van deze tuinkamers.

Meer informatie

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek