Tuinkamer
Een extra ruimte aan
uw woning

Een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten

Experience Center bezoeken

Tuinkamer Comfort

Innovatieve oplossingen voor meer comfort

Met deze tuinkamer van glas haalt u buiten bij u binnen, het hele jaar door. Het compacte en robuuste design en de transparante structuur maakt tuinkamer Comfort geschikt voor elk type woning met behoud van het oorspronkelijke karakter. Volledig beschermd tegen wind en regen, geniet u behaaglijk van volledig uitzicht op uw tuin.

Tuinkamer Comfort opties
Kleuren

Tuinkamer Comfort kleuren

Leverbaar antracietgrijs, grijsaluminium of zuiverwit.

Design

Tuinkamer Comfort design

Een robuust design zonder afschot in de overkapping.

Glazen vouwwand

Tuinkamer Comfort glazen vouwwand

Aan de voorzijde voor 100% transparantie.

Ontwerp

Tuinkamer Comfort ontwerp

Smaakvol design met geïntegreerde hemelwaterafvoer.

Glas

Tuinkamer Comfort glas

Leverbaar in helder glas of in satijn/matglas voor meer privacy.

Ingang/deur

Tuinkamer Comfort ingang/deur

Kies voor een loopdeur met trekstok of knopkast.

Tuinkamer Comfort

Specificaties

Robuust design, een geïntegreerde hemelwaterafvoer en geen afschot in de overkapping. Door het compacte design en de transparante structuur is de tuinkamer Comfort passend in iedere situatie. De Comfort tuinkamer is leverbaar in drie kleuren. De zijden van de glazen tuinkamer zijn standaard uitgevoerd in aluminium met vast glas en de tuinkamer heeft aan de voorzijde een glazen vouwwand voor onbeperkt uitzicht. Met Steel-ART Design of vaste panelen van glas, hout of aluminium geeft u de tuinkamer helemaal uw eigen stijl. De mogelijkheden bij een tuinkamer van Metalura zijn eindeloos.

Tuinkamer Comfort

Extra opties

Zonwering van Metalura geeft sfeer en biedt het hele jaar bescherming tegen de zon. Infrarood terrasverwarming zorgt dat de temperatuur in de tuinkamer snel aangenaam is. Voor meer privacy in de tuinkamer heeft u ook keuze uit satijn-/matglas. De tuinkamer is ook beschikbaar met seaside coating, voor een extra duurzame bescherming nabij de zee. Wilt u sfeerverlichting? Extra LED-spots creëren plezierig licht. De zijden van de aluminium tuinkamer Comfort zijn vrij in te delen met vaste kozijnen van aluminium, glazen schuifwanden of glazen draai-/vouwwanden, ook mogelijk in Steel-ART Design.

LED-spots

Inbouw LED-spots met dimmer.

Zonwering

Zonwering (boven of onder).

Kleuren

Keuze uit 3 kleuren.

Terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming.

Fundering

Funderingspakket.

Glas

Satijn/mat glas.

Project uitgelicht

Tuinkamer project

Alblasserdam

Meer licht in huis en meer ruimte. Dat waren de wensen van de eigenaren van deze Comfort tuinkamer. Zij kozen voor de Comfort tuinkamer vanwege de vele mogelijkheden en het robuuste design wat uitstekend aansloot bij de stijl van de woning. Het resultaat is een sfeervolle en volle buitenruimte die in elk seizoen tot zijn recht komt.

Bekijk meer projecten

Interview

De Comfort tuinkamer

We zijn nabij Houten op bezoek geweest bij de eigenaar van een Comfort tuinkamer. We vroegen naar zijn ervaringen met de tuinkamer en waarom hij voor Metalura en dit model koos.

“Toen ik klein was, kwamen we bij mensen thuis in de buurt van Haarlem. Zij hadden een serre, zo’n ronde met veel glas. Dat gevoel, als de zon erop stond, herinner ik me goed. En ook de lichtinval. Dat beeld is altijd blijven hangen. Sinds een jaar, heb ik eindelijk ook zelf zo’n ruimte. Een Comfort tuinkamer waar we erg veel plezier van hebben. We kozen voor dit model omdat het eigenlijk het beste bij mijn woning paste. Mijn huis heb ik zelfgebouwd. Daarom wilde ik ook de tuinkamer in een stijl die de woning en het aanzicht niet te veel zou veranderen.

Lees het volledige artikel
Tuinkamer Comfort interview

Laat je inspireren!

Tuinkamer trend
Botanisch bohemian

Houdt u van romantiek, gezelligheid en bent u gek op bloemen? Dan is de trend “Botanisch Bohemian” op uw lijf geschreven! Laat u verrassen en inspireren door de verschillende toepassingen van bloemen in uw sfeervolle buitentuin.

De basis
De Comfort tuinkamer

“Mijn huis heb ik zelfgebouwd. Daarom wilde ik ook de tuinkamer in een stijl die de woning en het aanzicht niet te veel zou veranderen.”

Meer tips & tricks
Familie v.d. Linden

“We belden en werden uitgenodigd voor een lunch in de tuinkamer in de showroom van Metalura. We hebben dezelfde dag nog getekend en kozen voor een glazen tuinkamer met klapdeuren.”

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Experience Center bezoeken
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Tuinkamer Comfort van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel