The Art of Autumn bij Metalura

Geniet van warme herfstkleuren, zachte zonnestralen of de regen die tegen het glas tikt. Metalura biedt u gegarandeerd een sfeervolle herfst. Dankzij de slimme beglazing van Metalura creëert u altijd een heerlijke balkonkamer, tuinkamer of buitenkamer. Een comfortabele ruimte met veel glas en veel licht, waarmee u van elk seizoen intensief geniet.

Bezoek The Art of Autumn bij Metalura en laat u inspireren voor een sfeervolle herfst.
Nu ook komende zaterdag geopend!

Glazen wandsystemen van Metalura

Metalura is de specialist op het gebied van glazen wandsystemen. Voor elk type tuinkamer of terrasoverkapping biedt Metalura een passende oplossing.
Metalura heeft in de eigen werkplaats 3 typen glazen wandsystemen ontwikkeld:

 • Glazen draai-/vouwsystemen
  • volledig wegklapbaar
  • hangend of staand systeem
 • Glazen schuifwanden:
  • soepel mechanisme
  • eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail
 • Steel-ART
  • stijlvolle steellook
  • hangend of staand systeem

Meer informatie

Balkonbeglazing van Metalura

De herfst heeft vele gezichten, van sfeervol en warm tot guur en koud. Bij wisselvallig weer voelt het op uw balkon al snel onaangenaam aan. Juist daarom kiezen steeds meer mensen voor de glazen vouwwanden van Metalura voor hun balkons. Zo creëert u een fijne buitenkamer waarin u altijd beschermd bent tegen wind en regen. Bij mooi weer schuift u de panelen gemakkelijk open. Zo is een mooie herfst gegarandeerd.

Meer informatie

Windschermen van Metalura

Bij grote buitenruimtes en reeds aangelegde terrassen kunt u zich met glazen windschermen eenvoudig wapenen tegen de wind. Met de Metalura windschermen geniet u van optimaal comfort én van elegant design op maat. Het geharde glas is vijfmaal sterker dan normaal glas en doorstaat de belasting van een hevige storm. Ons ontwerp is duurzaam, functioneel, veilig én ook elegant.

Meer informatie

Tuinkamers van Metalura

Een tuinkamer van Metalura is een sfeervolle ruimte met veel glas en veel licht, geschikt voor elk seizoen. Met een tuinkamer krijgt u er een volwaardige en stijlvolle woonkamer bij. Metalura biedt u keuze uit drie verschillende modellen tuinkamers: de Comfort, de Excellent en tuinkamer de Luxe. In de tuinkamer integreren we een systeem voor opvouwbare beglazing. Dankzij deze slimme beglazing van Metalura bent u altijd beschut tegen tocht, wind en regen.

Meer informatie

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek