Stijlvol September
van 24 t/m 26 september

Thuis genieten in eigen stijl

September staat bij Metalura in het teken van het ‘Thuis genieten in eigen stijl’. Na een prachtige zomer, waarin we volop genoten van het buitenleven, willen we het gevoel van ‘lekker buiten zijn’ zo lang mogelijk vasthouden. Daar heeft Metalura stijlvolle en praktische oplossingen voor, zoals inspirerend Steel-ART Design.

Open Dagen van Stijlvol September

Van donderdag 24 t/m zaterdag 26 september organiseert Metalura de ‘Open Dagen van Stijlvol September’. We besteden extra aandacht aan Steel-ART Design. Unieke steellook glazen schuifwanden. Steel-ART combineert hoogwaardig glas van 8 mm met topkwaliteit aluminium in een topdesign.

Tip: breng situatiefoto’s of een tekening met maten mee. Dan kunnen we voor u meteen een voorstel op maat maken. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak!

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >

Steel-ART slimme beglazing
van Metalura

Met zijn “steel look” is de Steel Art slimme beglazing van Metalura stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Dankzij het unieke Metalura draai- en schuifsysteem is de Steel-ART slimme beglazing toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping. Steel-ART is zowel in een hangend als staand systeem leverbaar.

Ontdek Steel-ART

Vraag direct
Uw gratis inspiratieboek aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratieboek aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek