terrasoverkapping
Smart terrasoverkapping

Een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten

Experience Center bezoeken

Smart terrasoverkapping

Voorzien van schuiframen voor optimale beheersing
van de temperatuur

De Smart terrasoverkapping heeft de unieke eigenschap dat het dak voorzien is van schuiframen. Dankzij het flexibele dak heeft u zelf controle over de temperatuur in uw terrasoverkapping. De Smart terrasoverkapping heeft een stijlvol design met een transparante structuur.

terrasoverkapping opties
Kleuren

Smart terrasoverkapping

Uitvoering van 3 standaardkleuren tot alle RAL-kleuren.

Design

Smart terrasoverkapping

Stijlvol design met transparante structuur.

Slimme glassystemen

Smart terrasoverkapping

Eenvoudig uit te breiden tot een glazen tuinkamer.

Dak

Smart terrasoverkapping

Flexibele dakhelling voor een optimale buitenbeleving, met mogelijkheid om het dak te openen.

Glas

Smart terrasoverkapping

Gehard veiligheidsglas transparant en als satijn/matglas beschikbaar.

Montage

Smart terrasoverkapping

Meerdere montagemogelijkheden afhankelijk van de situatie.

Smart terrasoverkapping

Specificaties

De Smart terrasoverkapping van Metalura is standaard leverbaar in tien verschillende kleuren, optioneel in alle RAL-kleuren. Het dak van de overkapping bestaat uit schuiframen van hoogwaardig glas en is daarom ideaal voor temperatuurcontrole. Dankzij de slimme beglazing van Metalura bouwt u de overkapping eenvoudig uit tot een comfortabele tuinkamer. Op deze terrasoverkapping heeft u 10 jaar garantie en de montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Smart terrasoverkapping

Extra opties

Met zonwering heeft u het hele jaar bescherming tegen de zon. Infrarood terrasverwarming zorgt dat de temperatuur onder de terrasoverkappingg snel aangenaam is. Voor de terrasoverkapping is er ook een seaside coating beschikbaar, voor een extra duurzame bescherming nabij de zee. Wilt u sfeerverlichting? Extra LED-spots creëren plezierig licht. De zijden van de terrasoverkapping zijn vrij in te delen met vaste kozijnen van aluminium of schuifwanden. De voorkant van de overkapping kunt u afsluiten met glazen schuifwanden. Dit is natuurlijk ook mogelijk in Steel-ART Design. Afhankelijk van uw wensen en uw smaak.

Dak

Flexibel dak voorzien van schuiframen voor temperatuurcontrole.

Kleuren

Uitvoering in 3 standaardkleuren, optioneel alle RAL-kleuren.

Slimme glassystemen

Eenvoudig uitbreiden tot glazen tuinkamer.

Design

Stijlvol design met transparante structuur.

Dakbedekking

Hoogwaardig glas.

Ontwerp

Design van uw eigen Metalura engineer.

Project uitgelicht

Terrasoverkapping project

Om zelf de ideale temperatuur te kunnen regelen, kozen de bewoners van deze woning voor de Smart terrasoverkapping voor een flexibel dak met schuiframen. Het contrast van een zwarte overkapping aan hun witte woning, zorgt voor een extra open effect. Het lijnenspel van de overkapping past volledig bij de woning en de schuifdeuren en zorgt dat de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Het meubilair kan het hele jaar op het terras blijven staan, waardoor de bewoners er regelmatig gebruik van kunnen maken, ook in de maanden dat het fris en wisselvallig is.

Bekijk meer projecten

Interview

Een veranda met Allure

Metalura realiseert de mooiste veranda’s en Terrasoverkapping. Maar hoe laat u deze overkapping optimaal tot zijn recht komen?

Heeft u een mooie veranda en wilt u het hele jaar buiten zitten? Kies voor Metalura verandabeglazing. Een veranda is er niet alleen voor de uitstraling, maar ook om gebruik van te maken. Voor elk seizoen is een draai/-vouwwand of schuifwand van Metalura een uitstekende oplossing.

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Comfort
Kies de juiste (zit)meubels

Meubels zijn een van de belangrijkste keuzes voor een fijn comfort onder uw eigen veranda. Bij de keuze van een draai/-vouwwand of schuifwand is het mogelijk om uw meubels 365 dagen te beschermen voor invloeden vanaf buiten, zoals zonlicht of vuil. Geen gesleep met tuinkussens zorgt voor gemak voor iedere dag!

De basis
Barbecueën!

Als het lekker weer is, eet u vaker buiten. En wat kunt u dan het beste doen? De barbecue aanzetten! Metalura geeft u een aantal lekkere tips om aan tafel te gaan.

Meer tips & tricks
Coating voor de profielen

Aluminium profielen heeft Metalura standaard op voorraad. “Glas bestellen we per order op maat met een standaard gatenpatroon, zodat de profielen er direct op kunnen worden gemonteerd.”

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige coronamaatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk om een Experience lunch te boeken. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Terrasoverkapping Smart van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel