Realisatie tuinkamer in 4 stappen

Het traject van een terras naar een tuinkamer, stap voor stap uitgelegd. Zo creëert u een plek waar u het hele jaar buiten kunt genieten. MEER RUIMTE met een tuinkamer van Metalura.

Bekijk de tuinkamer overzichtspagina voor meer informatie.

Advies en offerte

Nadat u uw interesse aan ons kenbaar hebt gemaakt, maken we een afspraak in onze showroom of bij u thuis om al uw wensen door te spreken, vrijblijvend natuurlijk. Onze adviseurs denken met u mee, om zo te komen tot de beste oplossing. Vervolgens ontvangt u een heldere gespecificeerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Planning en productie

Zodra we tot een overeenkomst komen, gaat de productie van start. We maken eerst een afspraak om alles nauwkeurig bij u in te meten. Daarna tekenen we het complete ontwerp op maat uit, om vervolgens alles met de grootst mogelijk precisie te produceren in onze eigen fabriek. Ook stemmen we een montagedatum met u af.

Realisatie en oplevering

Ons montageteam komt op de afgesproken datum langs om uw terrasbeglazing vakkundig te monteren. Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd, krijgt u ons garantiecertificaat.

Service en garantie

Wij bieden u standaard tien jaar garantie op glas en constructie, vijf jaar op de coating en één jaar op alle bewegende delen. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode altijd voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek