Tuinkamer op maat
Tuinkamer op maat van Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
aluminium tuinkamer
Aluminium tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer kopen
Tuinkamer kopen
tuinkamer met lamellendak Metalura
tuinkamer met lamellendak Metalura

Tuinkamer Showroom

Vraag gratis inspiratieboek aan

 

Experience Center

Beleef uw Tuinkamer Droom in ons Showroom

In Alblasserdam wacht het Metalura Experience Center op iedereen die het echte gevoel van een tuinkamer thuis wil ervaren. Onze showroom vol met Metalura's nieuwste tuinkamers, overkappingen, glazen wandsysstemen en andere producten, nodigt uit om ontdekt te worden.

Afspraak maken

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw tuinkamer bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De tuinkamer wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Keuze transparant of Steellook glas

Bij Metalura kunt u zelf de wandindeling van uw tuinkamer bepalen. U heeft keuze uit verschillende glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in de unieke Steellook variant (Steel-ART). Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Alle RAL-kleuren

Bij bijna alle tuinkamermodellen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De tuinkamers van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Een tuinkamer van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zo heeft heeft u de mogelijkheid voor een tuinkamer aan huis of een vrijstaande tuinkamer. Onze monteurs zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een aluminium tuinkamer van Metalura worden geproduceerd van zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de tuinkamers extra stevig zijn en een lange levensduur genieten.

Metalura-Experience-Center 03

Vol inspiratie

Ervaar Meer dan Alleen Tuinkamers

Het hart van ons Experience Center is de plek waar ideeën tot leven komen. Onder leiding van Marco Leeuwestein, ingericht volgens de nieuwste trends, biedt het een blik op de mogelijkheden van morgen. Voel de kwaliteit, zie de diversiteit in kleuren en materialen, en laat u meenemen in de wereld van Metalura's tuinkamers.

Niet alleen kunt u in onze showroom door verschillende tuinkamers lopen, maar ook de productie van dichtbij zien. Dit biedt een unieke kans om te begrijpen hoe Metalura kwaliteit en innovatie combineert.

Metalura-Experience-Center 1
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

Inspiratie

Verwachtingen overtreffen, dat vinden we bij Metalura het mooiste dat er is. We leggen de lat hoog op het gebied van innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Hierdoor ontwikkelen, produceren en monteren we al onze glassystemen zelf in Alblasserdam en we werken samen met Nederlandse fabrikanten voor onze grondstoffen. Zo kunnen we u verrassen met spectaculaire projecten, waarin uw wensen centraal staan. Ontdek zelf wat Metalura voor u kan realiseren. 

inspiratie-lookbook

De mooiste projecten
bekijk ons Lookbook

Naar het lookbook

tuinkamer-comfort-breed-kleurenpalet-metalura

Tips, weetjes en het
laatste nieuws

Naar het overzicht

Stap7-werkwijze-balkon-service-garantie

Wij zijn trots op onze
klantverhalen

Klantverhalen lezen

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Klantverhaal-metalura-zierikzee
  • Balkonbeglazing

'Kwaliteit en maatwerk'

Leestijd: 2 min.
01 maart 2023
Metalura-Ambassadeurs04
  • Balkonbeglazing

Ambassadeurs aan het woord

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022
Harderwijkbalkonbeglazing02
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022
Privacy Settings