Metalura-Isolatieglas-juli-04

Isolatieglas HR++; waar innovatie en luxe samen komen

05 juli 2024
Leestijd: 2 min.

Ontdek de toekomst van buitenleven met geavanceerd isolatieglas, ontwikkeld door Metalura. Met Metalura’s isolatieglas haalt u niet alleen een stukje luxe en extra comfort in huis, maar investeert u ook in een duurzame toekomst. Onze HR++ glazen panelen zijn energie-efficiënt, verminderen geluidsoverlast en verhogen de waarde van uw woning.

Bent u op zoek naar een manier om uw ruimte naar een hoger niveau te transformeren? En kiest u voor een luxe uitstraling en topkwaliteit? Metalura biedt met geavanceerde isolatieglas de perfecte oplossing. Onze producten zijn het toppunt van innovatie, ontworpen om uw comfort te maximaliseren terwijl ze rank en transparant blijven, zodat u onbelemmerd kunt genieten van het uitzicht op uw tuin of terras. Kiest u liever voor een eigen stijl? Ook de Steel-ART HR++ panelen in steellook behoren tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Metalura isolatieglas?

 1. Luxe en kwaliteit
  Metalura’s isolatieglas biedt een ongeëvenaarde luxe uitstraling met strakke lijnen en een modern ontwerp. Elk HR++ glazen paneel is zorgvuldig vervaardigd om esthetische perfectie te bereiken, waardoor uw woning een exclusieve en hoogwaardige uitstraling krijgt. U heeft keuze uit omkaderd glas of Steel-ART voor een eigentijdse en industriële vormgeving.
 2. Energie-efficiëntie
  Onze HR++ glazen panelen zijn ontworpen om warmte binnen te houden en de kou buiten, wat resulteert in een aanzienlijke energiebesparing. Dit maakt uw woning niet alleen comfortabeler, maar draagt ook bij aan een lagere energierekening.
 3. Geluidsisolatie
  Woont u in een drukke omgeving? Metalura’s isolatieglas helpt geluidsoverlast te verminderen, zodat u van rust en stilte kunt genieten, ongeacht de buitenwereld.
 4. Duurzaamheid
  Door voor Metalura te kiezen investeert u in een duurzame toekomst. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de elementen, zonder in te boeten op prestaties of uiterlijk. Ons glas is HR++ van Nederlandse leveranciers en staat voor oerdegelijke kwaliteit.
 5. Verhoogde woningwaarde
  De installatie van isolatieglas is een waardevolle toevoeging aan uw woning vanwege de energiebesparende voordelen, verhoogd comfort en de verbeterde esthetiek.

HR++ isolatieglas biedt luxe en extra comfort

Isolatieglas-altijd-omkaderd-metalura-1

Ervaar zelf de voordelen van Metalura isolatieglas
Met Metalura’s isolatieglas haalt u niet alleen een stukje luxe en extra comfort in huis, maar investeert u ook in een duurzame toekomst. Onze HR++ glazen panelen zijn energie-efficiënt, verminderen geluidsoverlast en verhogen de waarde van uw woning.

Bezoek ons Experience Center
Kies voor Metalura en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Bezoek het Experience Center en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Ontdek hoe onze innovatieve isolatieglasoplossingen uw woonervaring kunnen verbeteren en uw buitenruimte naar een hoger niveau transformeren.

Metalura - Waar innovatie en luxe samen komen
Bij Metalura geloven we in het creëren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan uw levenskwaliteit. Onze isolatieglasoplossingen zijn ontworpen met oog voor detail en met de klant in gedachten. Vertrouw op Metalura om uw woonruimte te upgraden met topkwaliteit glas dat zowel mooi als duurzaam is.

Meer weten? Plan uw bezoek aan het Experience Center in Alblasserdam.

Metalura-Isolatieglas-juli-03
Metalura-Isolatieglas-juli-07
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings