Steel-ART glazen wandsysteem Metalura

Het Metalura glazen wandsysteem

geniet binnen 6 weken van uw aankoop

Plan uw bezoek
bg_beige

Begin 2024 al genieten?
Ontdek het Metalura glazen wandsysteem

Wilt u direct al in 2024 echt kunnen genieten van uw buitenverblijf of balkon? Samenkomen in uw terrasoverkapping voor een gezamenlijke brunch? De eerste avonden van januari beschut achter het glas ontspannen op uw balkon? Kies dan nu voor balkonglas of een glazen wandsysteem van Metalura.

Bezoek Metalura

Metalura breidt uit

Extra productiehal

Afgelopen weken heeft Metalura in Alblasserdam het Experience Center uitgebreid. U vindt daar 400 m2 extra inspiratie. En er is meer goed nieuws! Ook onze productieafdeling is verdubbeld. Dat betekent dat als u nu voor een glazen wandsysteem of balkonbeglazing kiest, u gegarandeerd binnen 6 weken van uw aankoop kunt genieten*.

Meer weten? Maak een afspraak
Nieuwe-tuinkamervleugel-Experience-Center-Metalura

Volledig wegklapbaar

Toegankelijke
glazen wandsystemen

Om uw buitenverblijf of terrasoverkapping af te kunnen sluiten wanneer u dat wilt, heeft Metalura transparante glazen wandsystemen ontwikkeld. Deze perfect sluitende glazen wanden met een draai-/vouwsysteem zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen via een enkele, verzonken rail. Naast het draai-/vouwsysteem heeft u ook keuze uit schuifwanden van glas.

Ontdek meer
Glazen-draai-vouwsysteem-Gulpen-Metalura

smaakvol

Steel-ART

Geeft u de voorkeur aan een industriële uitstraling? Dan is Steellook voor u de oplossing. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling. Steel‑ART van Metalura verwijst naar de industriële designperiode van de jaren 20 en 30. De indeling van de roedes kunt u zelf indelen. Steel‑ART is beschikbaar als draai-/vouwsysteem of als schuifwand met een drie-, vijf- of zevenspoor.

Ontdek Steel-ART
Steel-ART-Ridderkerk-Metalura

De beste keuze voor uw balkon

Balkonbeglazing

Met verdiepingshoge balkonbeglazing kunt u uw complete balkon - van de vloer tot aan het plafond - voorzien van een glazen draai-/vouwsysteem. Zo creëert u 100% uitzicht zonder dat het zicht belemmerd wordt door hinderlijke profielen of stijlen. Dat in combinatie met orkaanbestendig balkon glas en de best getest geleidingssystemen, maakt Metalura verdiepingshoge balkonbeglazing tot de beste keuze.

Balkonbeglazing Metalura

Ons Experience Center

Metalura bezoeken

Kom naar ons Experience Center. Laat u inspireren door het meest diverse en luxe aanbod aluminium tuinkamers, glazen wandsystemen en balkonbeglazing van de Benelux. Drink een kopje heerlijke koffie en ontdek wat er allemaal voor u mogelijk is.

Bezoek het Experience Center
Balkonbeglazing Metalura
bg_beige

Afspraak aan huis

Nodig Metalura thuis uit

U kunt Metalura ook bij u thuis uitnodigen. Wij komen graag bij u langs. We denken met u mee en laten direct zien wat Metalura aan oplossingen biedt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Maak een afspraak
Balkonbeglazing-Steenbergen-Metalura-8
Privacy Settings