Ongekend comfort met een tuinkamer thuis
Meer vrijheid om meer tijd buiten door te brengen? Een tuinkamer is dé oplossing voor meer ruimte en meer licht. Een tuinkamer zorgt voor een echt buitengevoel met de bescherming en het comfort van binnen. Een tuinkamer heeft veel voordelen. Zeker de komende maanden, omdat het ook nog niet zeker is wanneer er weer meer gereisd mag worden. En de overheid ons nu nog steeds adviseert om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Verleng uw buitenseizoen
Met een tuinkamer verlengt u het buitenseizoen, u kunt dagelijks langer van meer ruimte buiten genieten. Bij mooi weer, maar ook als het buiten even iets minder aangenaam is. In een tuinkamer is het al snel behaaglijk warm. Afhankelijk van de locatie waar u de tuinkamer kunt plaatsen, geniet u van de eerste zon, of zit u al snel deels buiten met de glazen deuren open. Zonwering in de tuinkamer maakt een tuinkamer op het zuiden ook een aangename plek om te verblijven.

Bij Metalura denken we altijd mee met de mogelijkheden die er zijn en hebben we veel ervaring met het geven van advies voor de beste oplossingen.

Tuinkamer of serre
Twijfelt u over een tuinkamer of een serre? We lichten het verschil tussen een tuinkamer en een serre nog even toe. Een serre is een volledig geïsoleerd systeem, waardoor er meer woonruimte vanuit binnen ontstaat. Een tuinkamer is een niet-geïsoleerd systeem, waarmee u het buitenleven seizoen verlengt en dat u met de nodige aanpassingen bijna het hele jaar door kunt gebruiken, zoals een gaskachel of een heater. Met een tuinkamer maakt u minder bouwkundige kosten dan met een serre, omdat u de woning niet hoeft uit te bouwen. De tuinkamer bouwt u aan het huis.

Het hele jaar genieten
Met een tuinkamer profiteert u het hele jaar van een buitengevoel. In de lente- en zomermaanden kunt u langer tijd buiten doorbrengen. In de herfst en winter blijft nu meer in contact met de tuin en het buitenleven. Een tuinkamer is uitermate flexibel, met glazen schuifwanden of het glazen draai-/vouwsystemen heeft u volledige controle over de ruimte. De temperatuur regelt u eenvoudig zelf. U geniet van een extra ruimtelijk gevoel en van volop licht in uw tuinkamer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tuinkamer bij u thuis? Hier leest u meer (link https://www.metalura.nl/tuinkamer/ ) of maak een afspraak in het Experience center in Alblasserdam.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek