Wist u dat nummer één tuintrend van 2021 een ‘tweede woonkamer’ is?

Door COVID-19 heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden in ons koopgedrag, waar we geld aan willen en kunnen uitgeven. Doordat we in 2020 thuis moesten blijven, zijn we erachter gekomen hoe belangrijk thuis nu eigenlijk is en zijn we gaan nadenken over hoe dit nog beter (en misschien wel groter) kunnen maken.

 

Ook in 2021 blijft deze trend terrein winnen; zoals het er nu uitziet moeten we onze dromen over verre wereldreizen en strandvakanties nog eventjes uitstellen en zijn we ook deze zomer nog aangewezen op onze eigen tuin of balkon.

 

Door van uw tuin, balkon, dakterras of patio een eigen perfecte vakantieplek te maken kunt u thuis ook prima tot rust komen, borrelen of barbecueën met vrienden en tot nog in de late najaarsmaanden heerlijk buiten vertoeven.

 

Uw overkapping, tuinkamer of balkon helemaal in lijn met de tuintrends van 2021? Ga dan voor warm terra, knalgroene, donkergrijze en naturelkleurige accessoires.

 

Groen en wild

De term ‘Urban Jungle’ heeft u vast al eens voorbij zien komen. In 2021 willen we groen, groener, groenst en dan het liefste ook nog eens wild en vrij. Waar we in 2020 (en voorgaande jaren) onze tuinen volgooiden met beton, steen en hout, willen we nu flora en fauna met een wild randje. Dit heeft natuurlijk ook mede te maken met duurzaamheid en de focus op de milieumaatregelen de laatste jaren. Maar ook om knusse, speciale plekjes in uw tuin en buitenruimte te creëren, zijn planten en bloemen een perfecte toevoeging aan uw overkapping of balkon.

 

Een toefje terra

Op zoek naar wat meer temperament? Voeg wat terra toe! Deze mediterrane kleur geeft meteen een echt vakantiegevoel in eigen land, of eigenlijk zelfs in eigen tuin. Meteen een grote terra bank aanschaffen hoeft natuurlijk niet. Deze kleur doet het ook erg goed als nuance voor een mooie stoel, een kleine vaas of vogelhuisje.

 

Naturel tinten in combinatie met zwart

Met naturel tinten kunt u alle kanten op, het ligt er natuurlijk net aan waar u de kleuren mee combineert. Gecombineerd met lichte naturel tinten wordt uw buitenruimte een rustige oase, maar geeft u een muur of een ander groot voorwerp een zwarte kleur dan ontstaat er absoluut een blikvanger. Bang dat het dan te aanwezig wordt? Met een enkele accessoire bereikt u ook het gewenste effect! Zeker in combinatie met hier en daar mooie groene planten of juist dat diepe blauw (lees over het kleurdossier een paar pagina’s verderop) creëert u in korte tijd een fijne plek om tot rust te komen of met trots aan uw vrienden en familie te laten zien!

 

Boho

De Bohowoonstijl laat (bijna) alle trends samenkomen door natuurlijke materialen te combineren met groene planten en uitgesproken accessoires. Combineer uw accessoires met meubels van rotan, bamboe of hout en u heeft ook meteen meubelen die het hele jaar buiten kunnen blijven staan. U kunt de Bohostijl afmaken met een mooi grafisch vloerkleed, rotan manden en textiel met felgekleurde prints, franjes en kralen. Heeft u nog ergens een gitaar uit een ver tropisch land? Zet deze dan op een speelse manier in uw overkapping. Een paar windlichten op de grond en uw buitenruimte is helemaal af voor de zomer.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek