Bent u op zoek naar meer ruimte maar heeft u niet veel oppervlakte om dit mogelijk te maken? Met deze 4 simpele en snelle stylingstips heeft u binnen de kortste keren zeeën van ruimte.

 1. Zet uw meubels vrij in de ruimtes.
  Haal de grote meubelstukken van de muur en zet ze vrij in de ruimte. Door de bank of fauteuils een stukje van de wand af te schuiven oogt de ruimte al snel een stuk groter.
 1. Varieer in hoogte.
  Door verschillende accessoires in diverse hoogtes naast elkaar te plaatsen varieert u makkelijk in hoogte. Het geeft daarnaast ook een speels effect aan uw interieur
 1. Lichte kleuren.
  Lichte kleuren laten een ruimte al snel groter uitzien. Lichte kleuren hoeven niet altijd wit te betekenen, u kunt ook werken met zachtroze, licht beige of koper kleuren. Zeker in een tuinkamer kaatst het buitenlicht al snel op de rustige, lichte kleuren wat nog meer zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid.
 1. Zet verschillende accessoires bij elkaar.
  Meer ruimte en rust hoeft niet altijd te beteken dat er bijna geen accessoires aanwezig zijn, juist met accessoires kunt u rust creëren door ze bijvoorbeeld op 1 plek neer te zetten.
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek