“Glas, zwartmetaal en het kan volledig open, dat waren de criteria”

Vanwege de Covid lockdown moesten wij echt thuisblijven. We mochten geen bezoek meer ontvangen en konden niet meer sporten. Iedereen thuis werd echt zot. Mijn zoon traint vijf keer in de week met fitness, voetbal en lopen. De mogelijkheid om te sporten was thuis echt nodig. We hadden deze overkapping hier al vijf jaar staan en hebben toen een loopband en een fiets gekocht om buiten te kunnen sporten. Omdat deze materialen niet weersbestendig zijn, hebben we besloten om de overkapping dicht te maken. Toen de lockdown over was en we in ‘sociale bubbel’ gingen, was het moeilijk om mensen binnen te ontvangen. Dat hebben we toen buiten gedaan. Als het slecht weer is kunnen we onder de overkapping nu alles afsluiten. Ook de honden kunnen lekker buiten zijn, als wij in de overkapping verblijven.

Op de website van Metalura staan hele mooie foto’s, echt chapeau. Die zorgen voor een bepaalde beleving waardoor je heel snel ziet, dit past wel of niet bij mij. We hebben het product enkel digitaal gezien en niet in onze handen gehad. Omdat eigenlijk alles wel klopte en de referenties goed waren, hebben we voor Metalura gekozen. We hebben gebeld, er is iemand van verkoop geweest die heeft ingemeten en een voorstel gemaakt. Daarna is alles per mail geregeld en goedgekeurd. De offerte van Metalura was heel duidelijk, heel transparant. De afwerking was heel proper, echt professionele mensen. Heel top!

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek