Ilse
Projectadviseur windschermen
Werkt sinds 2019 bij Metalura

“Ruim een jaar geleden ben ik via mijn broer bij Metalura terecht gekomen. Ik werkte in de modebranche maar voor mijn opleiding ben ik van baan gewisseld. De vacature als projectadviseur windschermen sprak mij erg aan en ik doe dit werk nu met veel plezier.

Mijn werkdag is vaak erg divers. Iedere dag start ik met het bekijken van de nieuwe leads. Deze bel ik na en ik zorg dat al mijn e-mails beantwoord worden. Afspraken op locatie plan ik ook zelf in en één dag in de week ben ik aanwezig in onze showroom. Als enige projectadviseur voor de windschermen weet ik alles van deze productgroep. Soms krijg ik bij een afspraak weleens de reactie: “ik had jou wel aan de telefoon, maar ik had je hier niet verwacht.” Als we het dan over technische details hebben, bijvoorbeeld de constructie, zeggen ze: “Nou, je weet er echt wel veel vanaf.” En dat is dan toch leuk om te horen.

Door het coronavirus zijn onze windschermen dit jaar vooral populair bij woningen en vakantieparken. Klanten kiezen voor het mooie design van Metalura en willen investeren in hun tuin en terras. Onze windschermen zijn ook zeer geschikt voor de horeca en andere bedrijven. Helaas hebben deze bedrijven het op dit moment erg zwaar.

Ik hoop hen in de nabije toekomst ook van dienst te kunnen zijn, zodat veel mensen mogen genieten van onze mooie windschermen.”

Neem direct contact met mij op via 088-1330430

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek