Naomi Verheij
Planning & Service en receptie

Werkt sinds mei 2019 bij Metalura

Ik ben getrouwd en sinds een half jaar moeder van een lief meisje. Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam voor de afdeling Planning & Service en ondersteun ik Cynthia. Op donderdag werk ik voor de sales afdeling, ik beman dan voornamelijk de receptie en verzorg ik de daarbij behorende werkzaamheden. Na de geboorte van ons kindje ben ik in plaats van fulltime, parttime gaan werken. Intussen werk ik alweer bij na 2 jaar bij Metalura en heb het super naar mijn zin! Mijn werkdag is nooit hetzelfde. Maandag is meestal een drukke dag, en ben ik gefocust op de serviceplanning. Wanneer er telefoon voor de serviceafdeling binnenkomt bij de receptie, wordt die doorverbonden naar mij. Zo ontlast ik de drukke lijn en kan ik klanten rechtstreeks helpen.

Sinds een aantal jaar werken wij met een nieuw concept: de serviceabonnementen. Het Metalura glassysteem is vervaardigd van premium onderdelen en materialen. Onze serviceafdeling staat voor kwaliteit en ontzorgen. Op verzoek van vele klanten hebben we daarom een serviceabonnement ontwikkeld. Ieder jaar voeren we een algemene controle en preventief onderhoud uit. Hier ben ik ook drukdoende mee. Op donderdag werk ik voor de salesafdeling, beantwoord ik de chat via de website en voer ik receptietaken uit. De afwisseling vind ik leuk. Geen dag is hetzelfde en het contact tussen collega’s is heel fijn. Ook is het supertof dat we weer klanten in onze vernieuwde showroom mogen ontvangen!

Mijn favoriete product is toch wel terrasbeglazing en dan Steel-ART. Wij hebben zelf veel zwarte elementen in onze woning, waardoor Steel-ART hier ook supergaaf bij zou passen.”

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek