Mariska Hardam
Telemarketing glazen wandsystemen

Werkt sinds maart 2020 bij Metalura

Ik ben geboren en getogen in Papendrecht en ik woon sinds mijn 18e samen met mijn vriend. In 2019 kregen we een prachtige dochter en in oktober 2021 verwachten we een tweede wondertje.

Ik heb een financiële opleiding gevolgd en ben altijd bezig geweest in de financiële wereld. In 2020 kwam ik bij Metalura terecht en heb ik een megawarm welkom ervaren! Ik werk 24 uur per week. Collega’s denken met me mee en zijn erg flexibel. De werkzaamheden die ik doe, doe ik met alle plezier en liefde.

Ik ben verantwoordelijk voor de productgroep terrasbeglazing met het draai-/vouwsysteem en het schuifsysteem. Dit doe ik samen met mijn collega Bennie Rozema. Als ik ‘s morgens start, begin ik altijd met het opschonen van mijn mailbox en pak ik alle nieuwe aanvragen op. Via die weg geef ik mensen uitleg in wat wij hebben. Mensen vinden dit erg fijn. Ik hoor vaak aan de telefoon dat mensen het prettig vinden om telefonisch benaderd te worden.

Productkwaliteit is erg belangrijk. We verkopen niet zomaar iets. We verkopen iets waar we achter staan en dat vind ik van belang. Metalura is een bedrijf dat heel erg betrokken bij de werknemers en flexibel is. Ook is er veel respect voor elkaar en werken we goed met elkaar.

Als mensen ons bellen en vragen stellen, wil ik een goed antwoord geven. Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd, en leer nog elke dag. Bij Metalura krijg je veel kansen om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Ik hoop nog jaren voor dit prachtige bedrijf te mogen werken.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek