Mariët van Wijngaarden
HRM-administratie

Werkt sinds mei 2014 bij Metalura

Mijn hobby is fietsen en ik probeer er nog andere sportactiviteiten bij te doen, zodra ik tijd over heb. Ik onderneem ook graag leuke activiteiten met mijn gezin en vriendinnen, waar ik erg van kan genieten.

Ik werk sinds mei 2014 bij Metalura. Ik ben begonnen op de debiteuren- en crediteurenadministratie. Al vrij snel kwamen er steeds meer HRM taken bij, wat ik ontzettend leuk vind. Door de enorme groei die Metalura heeft doorgemaakt, is de hoeveelheid werk toegenomen en ondertussen ben ik ook moeder geworden van twee kinderen, waardoor ik parttime ben gaan werken.

Het eerste dat voor mij afviel was de crediteurenadministratie, daar had ik ook de minste affiniteit mee. Het debiteurenbeheer was leuk, omdat je eigenlijk van alle projecten wel het een en ander afwist. Vaak ontving ik van klanten leuke reacties en daarbij ook vaak de vraag of ik die door wilde geven aan de betreffende collega’s. Uiteraard waren er ook weleens problemen. Deze probeerden we als team op te lossen, door op de juiste manier te communiceren met de klant en hierop actie te ondernemen.

Sinds een maand is onze afdeling anders ingericht, waardoor er wat verschuivingen van werkzaamheden hebben plaatsgevonden. Inmiddels doe ik de volledige HRM administratie zelf, en werk vooral samen met Albert van de Breevaart, de directeur.

Zelf droom ik nog van een tuinkamer in mijn eigen tuin. Het lijkt me heerlijk om er lekker te borrelen met familie en vrienden in alle jaargetijden. Grote kans dat deze er nog weleens zal komen!

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek