Herrold Westerink (27) is sinds 1 januari als accountmanager B2B werkzaam bij Metalura en het aanspreekpunt voor bouwbedrijven en aannemers in Nederland.

“Als accountmanager B2B ben ik verantwoordelijk voor de aanvragen vanuit bouwbedrijven en aannemers. Dit doe ik voor heel Nederland, mijn collega Didier Raman is voor België het aanspreekpunt bij Metalura. Ik woon zelf in Nunspeet, centraal op de Veluwe. Dat is een ideaal vertrekpunt voor bezoeken aan mijn klanten.

Ik behandel de aanvragen vanuit bouwbedrijven en aannemers voor hoofdzakelijk balkonbeglazing. Het gaat meestal om aanvragen voor nieuw te bouwen appartementen. Ik ga graag met klanten in gesprek. Ik luister naar hun behoeften en help hen bij vragen of problemen.

Daarnaast ben ik ook bezig met de uitbreiding van het dealernetwerk voor onze Steel-Art producten. Wat erg leuk is om te doen, omdat Steel-Art een ontzettend mooi product is waarop we ontzettend veel positieve reacties krijgen.

Ik komt overal en ik hebt veel contact met mijn klanten. Ik waardeer vooral vrijheid die ik heb als ik naar afspraken ga. Daarnaast ben ik regelmatig op het kantoor van Metalura in Alblasserdam voor gesprekken voor bijvoorbeeld de uitwerking van offertes en opdrachten samen met engineers en projectleiders.

Metalura is een leuk bedrijf om voor te werken. Een bedrijf waar je als jong persoon veel kansen hebt. Het team is een mooie mix van jonge en wat oudere collega’s, een goede combinatie van enthousiasme en ervaring.”

#Steel-Art #Metalura #Balkonbeglazing

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek