“We wilden graag een glazen tuinkamer aanbouwen aan ons huis. We hebben eerst lokaal gekeken, maar daar slaagden we niet. Via internet kwamen we al snel uit bij Metalura. We belden en werden uitgenodigd voor een lunch in de tuinkamer in de showroom. Daar zagen we verschillende tuinkamers We hebben dezelfde dag nog getekend en kozen voor een glazen tuinkamer met klapdeuren. De hele voorkant kan open. De zijkant hebben we dicht voor kastruimte. De tuinkamer isoleert ook het huis. Het is in de tuinkamer al snel boven de 21 graden, dan zetten we de deur van de tuinkamer naar de woonkamer open en trekt de warmte snel naar binnen. De tuinkamer zorgt ook voor frisse lucht.

We hebben geen moderne stijl. Onze ronde tafel die altijd buiten heeft gestaan, heb ik weer opgeknapt. Er komen andere stoelen bij, rieten stoelen, onze stijl is heel divers, een beetje van alles.

Metalura is gewoon echt een topzaak. De monteurs waren echt jongens uit de bouw en werkten heel netjes. Toen ze het dak gingen plaatsen, deden ze zelfs hun schoenen uit, zodat er geen modder en krassen op het glas kwam. Daar denken ze echt over na. Helaas hebben we daarna nog een lekkage gehad. Bij de middelste paal was er een probleem met het rubber, maar er kwam meteen een monteur om het allemaal netjes schoon te maken en het probleem op te lossen. En toen hij door de deur ging, zei de monteur, ‘de deur ging wat krap open, dus die heb ik ook meteen even bijgesteld’.”

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek