In gesprek met Familie Tümer over hun tuinkamer

“Voorheen hadden we hierbuiten, op het westen, een zithoek, maar daar konden we eigenlijk nooit zitten. Het was er door de wind die er waaide altijd kil en zomers in de zon echt te heet. Daarom kozen we voor een tuinkamer met zonwering en glazen wanden, waarvan we alle wanden volledig open kunnen zetten. We willen geen zware donkere, landelijke stijl, maar juist licht en open. Metalura bood ons deze oplossing, en ze hebben het project heel netjes opgeleverd.

Onze stijl in huis is smaakvol, strak design met een comfortabele en praktische kant. Dit komt ook terug in de stijl van de tuinkamer. De stoelen in de tuinkamer zitten echt heerlijk. We zitten hier heel beschut. Vaak met muziek aan; jazz of klassiek. We hebben goede boxen. Als we de wanden openschuiven, krijgen we echt het gevoel dat we in de tuin zitten. Tot begin oktober hadden we overdag nog een of twee zijwanden open, zelfs als het regende. En als de zon er nu even opstaat is het snel heerlijk warm.”

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek