Windschermen, comfortabel en transparant

Met glazen windschermen op uw terras zit u behaaglijk uit de wind met behoudt van uw uitzicht. Het resultaat is een smaakvolle en veilige afscheiding. De windschermen van Metalura zijn duurzaam en bestaan uit gehard glas dat vijfmaal sterker is dan normaal glas. Het glas doorstaat de belasting van een hevige storm. Alle windschermen zijn op maat gemaakt en het Metalura montageteam plaatst de windschermen bij u thuis.

Een volledig windvrij terras
In Ridderkerk heeft Metalura Static (vaste) windschermen rondom een mooi ruim terras geplaatst. De behoefte aan een volledig windvrij terras met zoveel mogelijk vrijheid en behoudt van zicht is met deze windschermen goed ingevuld. Het minimalistische design met ronde staanders beperkt de visuele impact van het systeem waardoor een comfortabel en transparant terras ontstaat.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek